Foto: Reuters/Scanpix

Žurnāls People apkopojis datus par visvairāk pelnošajiem tīneidžeriem pasaules šovbiznesā, un šī saraksta pirmajā vietā ierindojies 17 gadus vecais kanādiešu dziedātājs Džastins Bībers (attēlā), kurš gada laikā nopelnījis 53 miljonus ASV dolāru.

Lai gan skauģi uzskata, ka Bībers vēstures mēslainē nonāks tajā brīdī, kad pie popmūzikas apvāršņiem parādīsies kāds vēl mazgadīgāks puisēns, pagaidām Bībers droši sev bruģē dzīvas leģendas statusu - viņa vārdā pat nosaukta kāda iela vienā no Teksasas štata pilsētiņām.

Protams, ka Bībers šo naudu nav nopelnījis tikai ar diskiem un koncertu biļetēm - viņa vārdā darbojas vesela industrija, kas ražo visneiedomājamāko drazu, sākot no nagu lakas un beidzot ar smaržām.

Tāpat ievērojama summa mazuļa kabatā ieripoja pēc dokumentālās filmas Never Say Never iznākšanas uz ekrāniem. Kritiķi uzskatīja, ka nekas briesmīgāks līdz šim nav redzēts, taču miljoniem citu tīņu par filmas noskatīšanos labprāt tērēja savu vecāku naudu.

Bagātāko tīņu saraksta otrajā vietā ierindojusies nu jau pilngadīgā amerikāņu dziedātāja un aktrise Mailija Sairesa, kura pazīstamā arī kā komēdijas Hannah Montana titullomas izpildītāja. Arī viņa bez dziedāšanas un filmēšanās labprāt savu vārdu liek uz dažādām precēm, tāpēc rezultātā gada laikā nopelnījusi tikai nedaudz mazāk par Bīberu - 48 miljonus dolāru.

Trešajā vietā ir Krēslas sāgas Džeikoba Bleka lomas atveidotājs - 19 gadus vecais amerikāņu aktieris Teilors Lotners, kurš nopelnījis 16 miljonus dolāru. Protams, Krēslas galveno lomu izpildītāji ir ievērojami bagātāki, taču jau pārauguši tīņu vecumu.

Ceturtajā vietā ir viens no dziedošajiem Džonasu brāļiem - Niks Džonass ar 12,5 miljoniem, bet piektajā vietā ir aktiera Vila Smita bērni Džeidens un Vilova Smiti, kuri par abiem kopā nopelnījuši deviņus miljonus, nebūdami pat 15 gadiņus veci.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!