Foto: Privātais arhīvs
Kamēr daļa latviešu joprojām nicīgi izsmej Amerikā dzīvojošā tautieša Mika Ozoliņa (attēlā) darbību attiecību uz seksa padomu jomā, pats Ozoliņš ar šo lietu pelna labu naudiņu. Seksa eksperts atklāj, ka ar saviem padomiem mēnesī nopelna pat piecarpus tūkstošus eiro.

Par savām finansiālajām lietām Miks gatavs runāt tikpat atklāti, kā par savu intīmo dzīvi. Seksa eksperts savā blogā atklājis, ka bieži cilvēki pauž neizpratni par to, vai ar šādām konsultācijām vispār iespējams nopelnīt un vai latviešiem vispār esot nauda, ko ieguldīt tādās lietās.

Ozoliņš atklājis, ka viņa ienākumi no seksa konsultācijām mēnesī svārstās 2500 līdz 5500 eiro robežās. Lai pierādītu savu vārdu patiesumu, viņš pievienojis ierakstam attēlu, kurā redzami ikmēneša pārskaitījumi uz viņa Paypal kontu no viņa semināru cienītājiem.

Tajā redzams, ka šovasar īsā laika periodā Ozoliņa kontā iebiruši vairāki visai prāvi maksājumi, no kuriem lielākā daļa nākusi no Latvijas. Kādam Jānim Ozoliņš pat palīdzējis tik pamatīgi, ka puisis nav žēlojis seksa ekspertam veselus 450 eiro.

Viņš aicina tautiešus, tā vietā lai skaustu un īdētu, steigties ielūkoties viņa mājaslapā vai rakstīt viņam sociālajos tīklos, tiekot pie iespējas uzlabot seksuālo dzīvi un citiem vērtīgiem padomiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!