Foto: Vida Press

Amerikāņu modele un aktrise, kulta seriāla "Pludmales patruļa" zvaigzne Pamela Andersone deviņdesmitajos gados iemantoja sekssimbola slavu, un viņas agrākā spozme nekur nav zudusi – daudzi joprojām viņu uzskata par vienu no iekārojamākajām un pievilcīgākajām sievietēm pasaulē. Efektīgā blondīne sajaukusi prātu daudziem vīriešiem, un arī viņas mīlas dzīve bijusi visnotaļ raiba.

Andersone žurnālam "Dazed" nesen sniegusi visai vaļsirdīgu interviju, kurā atbildējusi uz fanu uzdotajiem jautājumiem par viņas seksuālo dzīvi.

Modele detalizēti izklāstījusi savu grupveida seksa pieredzi un atzinusi – tā neesot bijusi pārāk veiksmīga.

"Grupveida seksā vai seksā trijatā man nekad nav bijusi pozitīva pieredze," atzinusi Andersone, piebilstot, ka pie vainas bijuši viņas mīlnieki, kuri draisko rotaļu laikā pēkšņi izjutuši greizsirdību.

"Izņemot varbūt viens. Viņš gan fantazēja par to, ka es esmu ar sievieti un viņš mūs vēro," intīmas privātās dzīves detaļas izpaudusi Andersone.

Modele nav noliegusi, ka ideja par grupveida seksu esot ļoti kārdinoša un vilinoša, tomēr viņa esot pārāk romantiska būtne un priekšroku dod seksam, kuru caurvij patiesas jūtas un saistības.

"Es neizbaudu seksu bez mīlestības un saistībām. Tas nav kaut kas mehānisks vai domāts tikai tam, lai izrādītos. Sekss ir intimitāte un dalīšanās noslēpumos," savu nostāju izklāstījusi 51 gadu vecā skaistule.

Modele paudusi nostāju, ka cilvēki ir stiprāki tad, ja viņi ir pārī. "Šis ir bīstams laiks "labam seksam". Mums ir jādara viss, lai saglabātu cilvēcisko komunikāciju – mēs esam siprāki pāros," piebildusi modele, kurai šobrīd ir attiecības ar franču futbolistu Adilu Rami.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!