Foto: Vida Press

Seriāla Baywatch zvaigzne un deviņdesmito gadu sekssimbols Pamela Andersona (attēlā) nesen uzsāka trešo šķiršanās procesu no sava laulātā drauga Rika Solomona un jau steidz baudīt brīvas sievietes statusu.

Aizvadītās nedēļas izskaņā manīgie paparaci Andersoni pamanījuši, kāda nezināma vīrieša sabiedrībā vakariņojot Holivudas restorānā Crossroads. Ēstuvi abi pametuši kopā, kas, protams, tabloīdiem licis trīt mēles, ka populārās modeles un aktrises dzīvē ienācis jauns vīrietis.

Gandrīz tikpat lielu ievērību kā sievietes pavadoni iemantojis arī Andersones jaunais matu sakārtojums - pirms kāda laikā Pamela atvadījās no savām garajām blondajām cirtām, ilgāku laiku viņa sabiedrībā izgāja ar zēngalviņu, bet tagad tikusi pie griezuma ar "poniju" uz pieres.

Lai gan oficiāli Andersones un Solomona laulība vēl nav šķirta, viņa uzskatāma par brīvu sievieti. Pirmo reizi Pamela un Riks apprecējās 2007. gadā, 2014. gada sākumā viņi to izdarīja atkārtoti, sešus mēnešus vēlāk Pamela otro reizi gribējās šķirties no laulātā drauga, bet pēc neilga attiecību uzplaukuma šķiršanās dokumenti tiesā trešo reizi tika iesniegti šī gada februārī.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!