Foto: Vida Press

Amerikāņu aktrise un modele Pamela Andersone ir viens no visu laiku slavenākajiem "Playboy" zaķīšiem. Viņas foto izdevuma vāku rotājis 14 reizes, un nesenā intervijā sieviete atzinusi – atkailināšanās izglābusi viņai dzīvību.

Intervijā izdevumam "Us Weekly" 50 gadus vecā modele šonedēļ pastāstījusi, ka bērnībā viņa piedzīvojusi seksuālu uzmākšanos.

"Kad biju bērns, man uzmācās slikta sieviete-auklīte, kura jau sen vairs nav dzīva. Un arī mana pirmā pieredze ar vīrieti nebija abpusējs lēmums," pārdzīvojumos dalījusies Andersone.

Tiesa, seksuālie pāridarījumi neatturēja Andersoni no sapņu īstenošanas. Savu lielo izlaušanos viņa piedzīvoja 1989. gada rudenī, kad pirmo reizi pozēja "Playboy". Tas esot sasniegums, kuru viņa nekad neaizmirsīs.

"Es bērnībā biju bezgala kautrīga. "Playboy" man kā jaunai meitenei deva spēku. Tas tiešām izglāba manu dzīvi," sacījusi Andersone.

Modele piebildusi, ka līdz tam viņa jutusies iesprostota pati savā ķermenī, bet "Playboy" viņai palīdzējis beidzot izkļūt brīvībā un uzplaukt.

"Es aicinu ikvienu būt drosmīgam un izkāpt no savas komforta zonas," piebildusi Andersone.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!