Foto: Vida Press
Sensāciju medniekiem ar kamerām palaimējies tikt pie jauniem kadriem, kuros Holivudas aktieris Deniss Kveids iemūžināts kopā ar savu sirdsdāmu – 31 gadu veco latviešu izcelsmes modeli Santu Auziņu (abi attēlā).

Ziņa, ka šobrīd 63 gadus vecais Kveids un par viņu krietni jaunākā modele Auziņa uzsākuši romantiskas attiecības, ārzemju un pašmāju tabloīdus pāršalca aizvadītā gada vasarā. Paparaci joprojām cītīgi seko līdzi abu gaitām, un šonedēļ slavenību mednieki abus pamanījuši Losandželošā.

Nekavējoties tapusi kadru virkne ar daudz apspriesto pāri, un ārzemju mediji naski ziņo – aktieris un modele kādā restorāniņā esot ieturējuši romantiskas vakariņas.

Savukārt britu izdevums "The Daily Mail" īpaši uzslavējis Santas vizuālos dotumus, veltot glaimojošus komplimentus viņas slaidajām, iedegušajām kājām. Tāpat tiek vēstīts, ka modele un aktieris bijuši ļoti labā noskaņojumā un par kaut ko ķiķinājuši.

Atgādinām, ka Kveids savulaik desmit gadus bija precējies ar aktrisi Megu Raienu, bet pērn tika šķirta viņa trešā laulība.

Savukārt amerikāņu izdevums "Radar Online" no drošiem avotiem bija uzzinājis, ka Auziņa bijusi precējusies ar uzņēmēju no Ekvadoras un šajā savienībā pasaulē nākušas divas meitiņas, bet Kveida dēļ viņas ģimene izjukusi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!