Foto: DELFI

TV zvaigznes viens no spilgtākajiem dalībniekiem Edgars Gailītis jeb Toretto (attēlā), kurš šova laikā nebaidījās atklāti paust simpātijas pret it kā aizņemto Santu numur viens, pēc šova bauda meiteņu mīlestību un atklāj, ka viņa attiecību statuss šobrīd esot visai sarežģīts.

"Nebiju gaidījis, ka pēc šova ies tik traki un fanu atsaucība būs tik milzīga. Visur, kur parādos, ar mani grib taisīt selfijus, aprunāties. Eju pa Vecrīgu, un meitenes, mani ieraugot spiedz," DELFI Izklaide par negaidīto popularitāti stāsta Toretto.

Lai gan šovā puisis visai nopietni bija ieskatījies kolēģē Santā numur viens un izteica pat gatavību apprecēties, ticis brīvībā un sastapies ar neskaitāmu meiteņu interesi, Toretto domas mainījis un pēc Santas vairs tik ļoti nealkst.

"Mēs ar Santu tagad esam vienkārši labi draugi. Sazvanāmies, parunājamies, nupat kopā bijām uz koncertu. Taču nekā vairāk tur nav. Patiesībā man jau sen atpakaļ bija padomā cita meitene, bet mēs īsti nevarējām saprast, vai tur kas sanāks vai ne.

Meitene ir skaista - kā no žurnāla vāka, nenormāli simpātiska. Taču to, ka būtu aizņemts, vēl nevaru teikt. Nevaru saprast, kas tur īsti darās. Un tas taču vīrieti padara iekārojamāku - ka nevar zināt, vai viņš aizņemts, vai ne," viltīgi smejas Toretto.

Meiteņu uzmanības sakarā viņš tagad nonācis interesantā situācijā. Puisis, kurš nekautrējās paziņot, ka gatavojas kļūt par Latvijas seksa guru un pat dalījās ar ātro pavedināšanas shēmu, tagad jūt, ka meitenes klubos pēc šīs shēmas mēģina pavedināt viņu pašu. Taču Toretto, kā jau šīs sfēras eksperts, redz dāmām cauri.

"Es cenšos būt atturīgs, mans tagadējais statuss neatļauj visādas pārgalvības. Starp citu, nesen klubā man pienāca arī puisis un teica: "Davai, saderam, ka arī es 20 minūšu laikā nokoļīšu meiteni!","situāciju atceras Toretto.

Protams, viņš kā eksperts uzreiz novērtējis, ka censoņa kurpes nav pietiekami tīras, un pats koļītājs galu galā zaudējis drosmi. Taču Toretto priecīgs, ka viņa padomi aizgājuši tautā un gatavs turpināt dalīties seksa knifiņos.

"Esmu uzrunājis cilvēkus radio, man ir doma mēģināt veidot radio šovu par seksa tēmu, līdzīgi kā agrāk to darīja Ieva Adamss," ieceri atklāj jaunais talants. Tāpat viņam esot šādas tādas ieceres startēt kriminālo ziņu žurnālistikā, kas Toretto arīdzan esot tuva tēma.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!