Foto: DELFI

Piektdien, 2. augustā, Rīgā ieradās amerikāņu "ballīšu karaliene" un Hilton viesnīcu impērijas mantiniece Parisa Hiltone (attēlā) – Latvijā viņa uzturējās nedaudz vairāk par 12 stundām, bet paspēja te gūt daudz pozitīvu emociju.

Gan īsajās intervijās uz sarkanā paklāja, gan uz Comedy Club šova skatuves Hiltone uzsvēra, ka Latvijā ir pirmo reizi un tāpēc ir īpaši priecīga un satraukta. Arī savā Twitter profilā slavenā blondīne izteikusi sajūsmu par savu vizīti.

"Man Latvijā ir jautri. Tikko saņēmu "Best TV Celebrity Award" Comedy Club šovā," īsi pēc balvas saņemšanas uz Dzintaru koncertzāles skatuves sociālajos tīklos vēstīja Hiltone, bet pēc naktī Dzintaru pludmalē nospēlētās ballītes viņa dalījās vēl spilgtākās emocijās.

"Man patīk skatīties, kā pūlis dejo pie manis liktās mūzikas un izklaidējas. Es mīlu tevi, Latvija. Paldies par jautro nakti," sestdienas rītā pirms došanās prom vēstīja Hiltone.

Sarakstē ar Hiltoni iesaistījies arī latviešu dziedātājs Lauris Reiniks, kurš izteicis cerību, ka kāds viņai ir paskaidrojis, ka Comedy Club ir vienkārši krievu organizēts šovs Latvijā un mēs runājam latviešu valodā. Atbildi uz šo ierakstu viņš gan nav saņēmis.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!