Priecīgu notikumu piedzīvojis bijušais Igaunijas prezidents Tomass Hendriks Ilvess – viņa laulātā draudzene, Latvijas Aizsardzības ministrijas ierēdne Ieva laidusi pasaulē dēliņu.

Par laimīgo notikumu Ilvess informējis "Facebook" profilā.

"Mūsu ģimene ir laimīga sagaidīt Hansu Hendriku Ilvesu," ziņo bijušais Igaunijas prezidents.

Mazulītis pasaulē nācis pirmdienas, 28. novembra, rītā.

"Māte un bērns jūtas labi, un mēs esam priecīgi dalīties šajā priekā ar mūsu ģimenēm un tuvākajiem draugiem," vēsta Ilvess.

Ilvesa un viņa otrās sievas Evelīnas laulība, kas no malas šķita ļoti stabila, sašķobījās 2014. gada vasarā, kad Igaunijā uzvirmoja skandāls – pirmā lēdija bija pieķerta, bučojoties ar citu vīrieti.

2015. gada aprīlī tapa zināms, ka Igaunijas pirmais pāris pieņēmis lēmumu šķirties, un jau vasarā Latvijas tabloīdos parādījās pirmās ziņas, ka Ilvess, iespējams, atradis mīļoto Latvijā. 2015. gada izskaņā Ilvess un Latvijas Aizsardzības ministrijas ierēdne Ieva Kupce, apmeklējot publiskus pasākumus, vairs neslēpa tuvās attiecības, un drīz vien tapa zināms – abi saderinājušies.

Šī gada sākumā Igaunijā netālu no Latvijas robežas – Hallistes Svētās Annas baznīcā – Tomass Hendriks un Ieva mija gredzenus, un pēc kāzām jaunā Ilvesa kundze dažādos svinīgos pasākumos un prezidenta vizītēs ar eleganci pildīja pirmās lēdijas pienākumus.

2016. gada maijā Ilvesu pāris paziņoja par gaidāmo ģimenes pieaugumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!