Foto: Vida Press

Par pasaulē seksīgāko noziedznieku dēvētais amerikānis Džeremijs Mīkss (attēlā) turpina iekarot modes pasauli. Nesen simpātiskais vīrietis defilējis ar kailu torsu, un viņa fani nav vīlušies.

Ārzemju mediji steidz ziņot, ka aizvadītās nedēļas izskaņā Milānā norisinājās dizainera Filipa Pleina modes skate, un par tās spožāko zvaigzni kļuvis Mīkss.

33 gadus vecā vīrieša vizuālie dotumi sajūsminājuši ne tikai tērpu skates viesus, bet arī medijus, kas ziņu virsrakstos Mīksu burtiski apbēruši ar glaimojošiem komplimentiem par viņa satriecošo, labi trenēto torsu, daiļo vaigu, iedegušo ķermeni un citām izskata iezīmēm.

Jāatzīmē, ka Mīksa karjera uzņēmusi vērā ņemamus apgriezienus – pēdējo mēnešu laikā viņš defilējis vairākās modes skatēs, kā arī piedalījies dažādās reklāmas kampaņās.

Savukārt atpazīstamību Mīkss ieguva 2014. gadā, kad viņš tika aizturēts par nelikumīgu ieroču un munīcijas glabāšanu. Vīrieša foto no policijas iecirkņa kļuva par virālo sensāciju, un daudzi sprieda, ka viņš ir tik izskatīgs, ka viņam vajadzētu atmest noziedznieka gaitas un kļūt par modeli.

Pērn Mīkss tika atbrīvots no ieslodzījuma un pievērsās modeļa darbam. Neilgā laikā viņam izdevies gūt atzinību un ielauzties skarbajā modes pasaulē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!