Foto: Vida Press

Brīvās dāmas var uzgavilēt – tapis zināms, ka par pasaulē seksīgāko noziedznieku dēvētais amerikānis Džeremijs Mīkss (attēlā) šķiras no savas sievas Melisas, ar kuru bija precējies astoņus gadus.

Atgādinām, ka Mīkss šovasar iekūlās nelāgā skandālā. Sensāciju mednieki ar kamerām bijušo ieslodzīto pieķēra, skūpstot un apčamdot citu sievieti. Vēlāk tapa zināms, ka viņa mīļākā ir apģērbu zīmola "Topshop" mantiniece, britu miljardiera sera Filipa Grīna meita Hloja Grīna.

Paparaci uzņemtajos sulīgajos kadros slepenie mīlnieki bija pieķerti uz jahtas Vidusjūrā pie Turcijas krastiem. Tagad tapis zināms – Mīkss nolēmis šķirties, lai ar pilnu krūti mestos dēkā ar britu miljardiera daiļo meitu.

Tabloīds "TMZ" vēsta, ka 33 gadus vecais Mīkss otrdien iesniedzis laulības šķiršanas prasību. Kā iemeslu viņš dokumentos norādījis "nesamierināmas domstarpības". Tāpat viņš atzīmējis, ka ar Melisu vēlas dalītas aprūpes tiesības par abu kopīgajiem dēliem.

Atgādinām, ka slavas stundu Mīkss piedzīvoja 2014. gada vasarā, kad viņš tika aizturēts par nelikumīgu ieroču un munīcijas glabāšanu. Interneta lietotāji un komentētāji toreiz vīrieti atzina par tik seksīgu, ka viņam labāk būtu vajadzējis kļūt par modeli, nevis noziedznieku.

Pērn Mīkss tika atbrīvots no ieslodzījuma un ķērās klāt modeļa karjeras kaldināšanai, un viņš jau defilējis vairāku slavenu dizaineru modes skatēs.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!