Foto: Vida Press
Pirmdien, 17. martā, 35 gadu jubileju atzīmē par pasaulē skaistākā dibena īpašnieci neoficiāli titulētā realitātes šovu zvaigzne, modele un dejotāja Nikola "Koko" Ostina (attēlā).

Skaistā dibena īpašniece Koko, kura ir populārā repera Ice-T sieva un realitātes šova Ice Loves Coco zvaigzne, ar apskaužamu centību dara visu, lai saglabātu "skaistākā dibena" īpašnieces titulu - viņa piedalās dažādās fotosesijās, kā arī sociālajos tīklos regulāri publicē jaunus pēcpuses uzņēmumus.

Koko Ostinas dibens ir viņas panākumu pamatā, un tā skaistums šaubas nevienam neizraisa. Tiesa, ilgu laiku tika apšaubīts pēcpuses dabiskums, bet savulaik Koko baumas gaisināja - TV seriāla The Doctors ietvaros viņa bija devusies pie doktora Endrjū Ordona, kurš ar ultraskaņas aparatūras palīdzību secināja, ka skaistules dibenā implantu nav.

Ostina ir dzimusi Kalifornijā, un viņas vecāki bija aktieri. Viņai ir jaunākā māsa Kristija un trīs brāļi, un pie sava pseidonīma Koko viņa tikusi, pateicoties mazajai māšelei - Kristija nav spējusi izrunāt vārdu Nikola un saukusi māsu par Kolu Kolu jeb Koko.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!