Foto: Vida Press

Lai gan vēl nesen plašsaziņas līdzekļos uzvirmoja runas, ka par pasaulē šī brīža karstāko un apspriestāko lesbiešu pārīti dēvētās britu modele Kara Delevinja un amerikāņu dziedātāja Annija Klārka jeb St. Vincent (abas attēlā) saderinājušās, tagad tapis zināms, ka sievietes pašķīrušās.

Pirmās ziņas, ka abas kļuvušas par pāri, parādījās aizvadītajā gadā. Preses fotogrāfiem pēdējos mēnešos abas regulāri izdevās iemūžināt kopā, un arī Delevinja nesen izdevumam "Vogue" apstiprināja, ka "ir neprātīgi iemīlējusies Annijā".

Tiesa, izdevuma "The Sun" rīcībā nonākusi informācija, ka meitenes nesen pašķīrušās. Kāds informators pastāstījis, ka attiecības pajukušas attāluma un abu sieviešu noslogotā darba grafika dēļ.

Lai gan modele un dziedātāja joprojām viena otru mīlot, abas sapratušas, ka atšķirtība nenāk par labu attiecībām. Pēdējā laikā abām esot bijis ļoti sarežģīti izbrīvēt laiku, lai satiktos.

Bijušās mīlētājas pēc šķiršanās esot saglabājušas ļoti draudzīgas attiecības, un tas vieš cerību, ka, iespējams, abām tomēr ar laiku izdosies atrisināt problēmas un atjaunot saticību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!