Foto: Vida Press
Jau labu laiciņu britu prātus nodarbināja jautājums, kad par precētu sievu kļūs Kembridžas hercogienes Katrīnas 32 gadus vecā māsa Pipa Midltone. Viņas mīlas dzīve, šķiet, beidzot ir nokārtojusies – mediji vēsta, ka prinča Viljama svaine nesen saderinājusies.

Midltones mīlas dzīve bijusi visai raiba – laika gaitā viņai piedēvētas attiecības ar virkni pievilcīgu un turīgu vīriešu. Tiesa, jau aptuveni gadu viņas mīļotais ir 40 gadus vecais biznesmenis Džeimss Metjūss (abi attēlā).

Britu laikraksti vēsta, ka savienība vainagojusies ar bildinājumu. Kāds tuvs pāra draugs žurnālistiem izpļāpājies, ka biznesmenis aizvadītās nedēļas nogalē nometies uz viena ceļa un bildinājis daiļo Pipu.

Kavalieris pirms tam lūdzis svētību Pipas tēvam Maiklam Midltonam. Savukārt izredzētā nemaz neesot nojautusi, ka gaidāms bildinājums. Viņa teikusi jāvārdu.

Publiskajā telpā izskanējušas runas, ka kāzas varētu notikt nākamgad, taču pāris pagaidām nav komentējis nedz ziņas par saderināšanos, nedz iespējamo laulību ceremonijas datumu.

Starp Pipu un Džeimsu romantiskas attiecības bijušas jau agrāk. Tiesa, 2012. gadā abi pašķīrās, taču pāris gadus vēlāk atkal uzvirmoja vecā mīlas dzirksts, kas tagad vainagojusies ar bildinājumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!