Pārdošanā parādījies pirmais žurnāla Playboy izdevums latviešu valodā, kura vāku rotā raidījuma Kinomānija vadītāja Anna Rozīte (attēlā). Ar rezultātu Anna ir apmierināta un gatava tam, ka varētu saņemt negatīvus viedokļus no cilvēkiem, kam jebkāda atkailināšanās ir nepieņemama.

Saņemot piedāvājumu fotografēties, Anna sākumā to uztvēra skeptiski, jo nebija pārliecināta, vai tas ir domāts viņai. Par labu fotosesijai viņa nosliecās vien tad, kad uzzināja, ka jāfotografējas nebūs pilnīgi kailai. 

"Izlēmu fotografēties, jo tā ir iespēja tikt pāri sava veida bailēm un ieskatīties stereotipiem tieši acīs. Sapratu, ka nepārkāpju pāri saviem principiem, tāpēc mēģināju. Ir teiciens "nekad nesaki nekad" - jo vairāk nosodi, jo ātrāk pats nokļūsi tādā pašā situācijā," sarunā ar izklaides portālu Mango stāsta Rozīte.

Iedvesmu fotosesijai Anna ieguvusi, ceļojuma laikā viesojoties Londonā un Parīzē. "Šī bija pirmā reize, kad ceļoju viena pati un izbaudīju iespēju pabūt vienai. Rīgā tas nav iespējams, jo vienmēr pastāv iespēja kādu satikt" atceras Anna.

Anna atzīstas, ka vienmēr nevērīgi izturas pret savu mobilo telefonu, un viņa nekad nezina, kur tas atrodas. Šoreiz jau pirmajā ceļojuma dienā tas nostrādājis pret viņu un viss brauciens bija jāpavada bez iespējas sazināties ar tuviniekiem.

"Tajā brīdī sapratu, ka lietām un cilvēkiem nevajag pieķerties - viss nāk un mainās. Ja pazūd lietas vai kāds aiziet no tavas dzīves, vietā nāks kas jauns un, iespējams, pat labāks," savā dzīves filosofijā dalās raidījuma Kinomānija vadītāja, lai gan viņa esot jutusies kā XIX gadsimtā, kad, lai kontaktētos ar cilvēkiem, bija jāiet ciemos vai jānosūta vēstule.

Galerijā: attēli no Annas Rozītes ceļojuma, kā arī nupat iznākušā žurnāla Playboy vāks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!