Foto: instagram.com/rudkovskayaofficial
Satraucošu ziņu šonedēļ izplatījusi nopelniem bagātā krievu daiļslidotāja Jevgeņija Pļuščenko laulātā draudzene, producente Jana Rudkovska – viņu ģimene Japānā piedzīvojusi ļoti spēcīgu zemestrīci.

Jau vēstīts, ka Japānas rietumos pirmdien notika 6,1 magnitūdu stipra zemestrīce, kurā bojā gāja trīs, bet ievainots tika 51 cilvēks.

Zemestrīce visspēcīgāk bijusi jūtama Osakā un tās apkaimē, kur nelaimes brīdī atradās arī Pļuščenko ar ģimeni.

Jevgeņijs ar sievu un abu kopīgo atvasi Sašu devies uz Japānu, lai piedalītos ledus šovā "Fantasy on Ice". Rudkovska "Instagram" tīklā vēlāk izplatījusi paziņojumu, ka ar viņiem viss esot kārtībā, tomēr ģimene piedzīvojusi šoku.

"Bija astoņi no rīta, mēs visi gulējām. Sāka līgoties viesnīcas sienas un gaudot sirēnas – mēs ar to, kas mums bija mugurā, izskrējām no viesnīcas uz ielas. Mēs atgriezāmies, lifti bija pārstājuši darboties. Mēs visi bijām ļoti nobijušies, mazais Saša neko nesaprata," Krievijas izdevumam "Super" sacījusi Rudkovska.

Ģimenei pirmdien bija jādodas uz ledus šovu Osakā, bet plānus nācies atcelt. Varasiestādes brīdinājušas, ka var sekot atkārtoti pazemes grūdienu.

Kā "Instagram" norādījusi Rudkovska, viņas vīrs jau vairāk nekā 20 gadu braukā uz Japānu, bet pirmo reizi dzīvē izjutis tik stipru zemestrīci.

"Bet mēs dzīvojam tālāk un priecājamies par dzīvi," faniem ar sociālo tīklu starpniecību vēstījusi Rudkovska.

Дорогие,спасибо за переживания, с нами все хорошо ,мы сегодня испытали на себе землятресение 6 баллов,осыпалась штукатурка в номере ( пока не ходят поезда и мы из Кобе не можем попасть в Осаку и у всех лёгкий шок, Женя 20 лет ездит в Японию, но такое сильное землятресение он тут пережил впервые в жизни,но живем дальше и радуемся жизни! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻Вчера был эфир на главном японском Канале,кто просил 1 часть «Посвящения Майкла Джексона» Александра Плющенко @gnomgnomych на #fantasyonice2018 💪🏻 🇯🇵🇷🇺

A post shared by Yana Rudkovskaya (@rudkovskayaofficial) on Jun 18, 2018 at 12:57am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!