Foto: Vida Press

Lasvegasas policija pirmdien atsākusi izmeklēšanu pret portugāļu futbola zvaigzni Krištianu Ronaldu vērstā apsūdzībā par izvarošanu.

Policija atkal sākusi izmeklēt 2009. gada jūnijā notikušo incidentu starp Ronaldu un bijušo amerikāņu modeli Ketrīnu Majorgu, kura apgalvo, ka portugāļu futbolists viņu 2009. gada 13. jūnijā izvaroja Lasvegasas viesnīcas luksusu numurā.

Pirmdien ar plašu publikāciju šīs lietas sakarā klajā nāca Vācijas žurnāls "Der Spiegel", kas ieguvis Majorgas liecības un citus faktus, kuros tiek apgalvots, ka savulaik Ronaldu ar bijušo modeli noslēdzis konfidencialitātes līgumu, lai tā klusētu par notikušo. Tiek minēts, ka Ronaldu samaksājis Majorgai vairāk kā 320 000 eiro kompensāciju.

Majorga tagad apgalvo, ka klusēšanas līgumu noslēgusi, jo bija nobijusies, ka, publiski runājot par notikušo, saņems sabiedrības pazemojumu. Tomēr pagājušajā mēnesī viņa vērsās Nevadas štata tiesā ar 32 lapaspušu iesniegumu, vainojot Ronaldu izvarošanā.

Tikmēr pats futbolists "Der Spiegel" publikāciju jau nodēvējis par viltus ziņām, savukārt, kā apgalvo žurnāla pārstāvji, tad portugāļa advokāti vēl pirms raksta publicēšanas solījuši "Der Spiegel" iesūdzēt tiesā.

Savukārt Lasvegasas policijas departaments nolēmis atkal veikt lietas izmeklēšanu, gan neatklājot, vai tā ir vērsta pret Ronaldu, taču paziņoja, ka lieta saistīta ar seksuāla rakstura noziegumu pret personu.

"Der Spiegel" vēsta, ka Majorga 2009. gada 12.jūnijā tika uzaicināta uz privātu ballīti Lasvegasas viesnīcā "Palms Hotel and Casino", kur atpūties arī tobrīd 24 gadus vecais Ronaldu.

No Majorgas tiesā iesniegtās prasības izriet, ka Ronaldu sākotnēji viņai piedāvājis nodarboties ar orālo seksu, taču pēc tam, kad modele atteikusies un paziņojusi, ka dosies projām, futbolists viņu izvarojis. Majorga jau tajā pat dienā vērsusies policijā un viņai veiktas medicīniskās pārbaudes, taču lieta tika izbeigta pēc tam, kad abas puses parakstīja konfidencialitātes līgumu.

Savukārt izdevums "The Daily Mail" vēsta, ka Ronaldu esot noalgojis privātdetektīvu, lai tas izseko Majorgu. Futbolists vēloties diskreditēt amerikānieti.

Ronaldu piecas reizes ir atzīts par gada pasaules labāko futbolistu. Vasarā viņš no Madrides "Real" komandas pārcēlās uz Turīnas "Juventus", kas par portugāli samaksāja 100 miljonus eiro.

Ronaldu ir precējies un viņam ir četri bērni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!