Foto: Vida Press
"Instagram" modele un fitnesa entuziaste Džena Seltera, kura ar saviem foto savaldzinājusi arī latviešu basketbolistu Kristapu Porziņģi, atpazīstamību bija ieguvusi jau tad, kad par Porziņģi neviens vēl neko nebija dzirdējis. Daiļava var lepoties ar iespaidīgu fanu armiju, un viņa cītīgi rūpējas, lai netiktu aizmirsta.

Decembrī Dženas klātbūtne Porziņģim īpaši veiksmīgajā Ņujorkas "Knicks" spēlē pret "Lakers" dažiem asprāšiem pat deva iemeslu aizdomām, ka tieši flirts ar "Instagram" skaistulēm ir sportista slepenais spēka avots.

Šonedēļ šī teorija atkal apstiprinājās – otrdien notikušajā "Knicks" spēlē pret Bruklinas "Nets" Porziņģis savai komandai ne tikai palīdzēja izcīnīt uzvaru ar 28 gūtajiem punktiem, bet arī laboja savu NBA tālmetienu rekordu. Vērot spēli klātienē bija ieradusies arī Džena.

Tiesa, lai gan pēdējā laikā tabloīdu ziņās Dženas vārds visbiežāk tiek saistīts ar Porziņģi, meitene atpazīstama kļuva pirms vairākiem gadiem, kad sociālo tīklu lietotājus savaldzināja viņas labi trenētais dibentiņš, kas pat tika nodēvēts par visslavenāko "Instagramā".

Džena joprojām turpina iedvesmot, nekautrīgi izrādot savu labi trenēto ķermeni, un labprāt arī dalās ar padomiem, kuros atklāj, kā citiem sasniegt līdzīgu rezultātu. Apņēmīgā sieviete šonedēļ "Instagram" tīklā vēstījusi, ka daudzi viņai rakstot un sūkstoties, ka pamazām sākot zust motivācija pildīt Jaungada apņemšanos ēst veselīgi un sportot.

Fitnesa entuziaste steigusi uzmundrināt savus fanus. "Ja katru dienu tiek sportots un ēsts veselīgi, bet nekādas pārmaiņas ķermenī vēl nav manāmas, viss ir kārtībā! Var pat paiet vairākas nedēļas, līdz beidzot būs acīmredzamas pārmaiņas. Un es šeit runāju par ļoti mazām pārmaiņām, tāpēc nevajag vēl padoties!" vēstījusi Džena.

Daiļaviņa ieteikusi iesākt ar mazumiņu, nospraust reāli sasniedzamus mērķus, jo katrs sīkums pamazām pietuvinot izsapņotajiem rezultātiem. Ja cilvēks apņemsies piepumpēties vienu reizi, pavisam drīz viņš to varēšot izdarīt arī divas, piecas un pat desmit reizes. "Cītīgi strādājiet un nepadodieties!" piebildusi Porziņģa valdzinātāja.

1 month down, 11 to go. How is your 2018 going? Many of you have been DMing me that you are losing your New Years Motivation. Let’s change that! If you’ve been exercising daily and eating healthy regularly but not seeing any changes in your body, that’s okay! It can take weeks for you to notice change - and we’re talking very small changes - so don’t give up just yet! Here’s some advice I shared on my blog: Start with small, manageable goals. You’re going to reach your goal of “getting one push up” faster and sooner than you’re going to step on the scale or look in the mirror and like what you see. So start small, and build on each accomplishment. Pretty soon that one push up will turn to two, five, ten, and you’ll be one step closer to the body of your dreams. Work hard, and don’t give up! 💪Trust the process

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on Feb 1, 2018 at 2:44pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!