Foto: instagram.com/kporzee/
Cerīgu ziņu saņēmuši visi latviešu basketbola zvaigznes Kristapa Porziņģa fani – viņš publicējis pirmo foto pēc aizvadītajā nedēļā gūtās traumas un pateicies visiem par atbalstu.

Kopš 6. februārī spēles laikā gūtās traumas – krustenisko cīpslu saraušanas – populārais sportists savus vairāk nekā miljons "Instagram" sekotājus ar jauniem foto nebija priecējis.

Valentīna dienā viņš nolēmis fanus informēt par jaunumiem, publicējot foto, kas tapis pēc šonedēļ pārciestās krustenisko saišu atjaunošanas operācijas, kas, kā otrdien, 13. februārī, ziņoja viņa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Ņujorkas "Knicks", noritējusi veiksmīgi.

"Dodoties mājup no slimnīcas. Pirmkārt, es vēlos pateikties visiem par mīlestību un atbalstu," pie foto atceļā no Speciālās ķirurģijas slimnīcas Ņujorkā vēstījis Porziņģis, atklājot, ka nekavējoties uzsāks rehabilitāciju.

"Es patiešām ticu, ka ar smagu darbu, pacietību un pozitīvu attieksmi es atgriezīšos daudz stiprāks, labāks un straujāks kā jebkad," cerīgi nākotnē raudzījies sportists.

Kā vēstīts, Porziņģis 6. februārī NBA spēlē sarāva ceļgala krusteniskās saites, kas viņu no basketbola atturēs uz daudziem mēnešiem. Atlabšana no šādām traumām parasti prasa vismaz pusgadu, bet bieži ieilgst arī aptuveni gadu. Izskanējis, ka Porziņģis varētu nespēlēt desmit mēnešus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!