Foto: Reuters/Scanpix
Marta sākumā plašu rezonansi ārvalstu medijos radīja ziņa, ka par vienu no pasaules iekārojamākajiem vecpuišiem dēvētais princis Harijs beidzot izgājis sabiedrībā ar savu ilggadējo draudzeni Kresidu Bonasu (abi attēlā), un tagad pāris atkal licis par sevi runāt.

Līdz šim visa pasaule ar milzīgu aizrautību sekoja līdzi prinča Viljama un Kembridžas hercogienes Katrīnas mīlas stāstam, taču tagad par apspriestāko britu karaļnama pārstāvi kļuvis visnotaļ dumpinieciskais un skandalozais Harijs.

Kopš mediji guvuši oficiālu apstiprinājumu prinča Harija un aristokrātu dzimtas pārstāves Kresidas Bonasas attiecībām, sabiedrība ar neviltotu interesi vēro katru publisko pāra soli, un šonedēļ publiskajā telpā uzvirmojušas runas par abu mīlnieku gaidāmajām kāzām.

Lai gan nedz viens, nedz otrs vēl nav snieguši nekādus oficiālus paziņojumus par savām attiecībām, publiskajā telpā izplatījušās runas, ka 29 gadus vecais princis beidzot ir gatavs iestūrēt laulības ostā, tomēr viņa izredzētā vēl nav gatava spert šo nozīmīgo soli.

Kā vēsta ārvalstu mediji, pārim tuvu stāvoša persona atklājusi, ka Harijs ir nobriedis bildināt savu izredzēto, tomēr Kresida tuvākā gada laikā nolēmusi nekļūt par precētu sievu - 25 gadus vecā Bonasa joprojām vēloties izbaudīt brīvas meitenes statusu.

Jau vēstīts, ka Harijs un aristokrātu dzimtas pārstāve Kresida Bonasa satiekas jau aptuveni divus gadus. Līdz šim abi mīlnieki centās savas attiecības neafišēt, taču marta sākumā pāris beidzot izgāja sabiedrībā kopā un arī nekautrējās izpaust savas jūtas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!