Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Trešdien, 14. novembrī, apaļu jubileju atzīmē viens no vispretrunīgāk vērtētajiem britu karaļnama pārstāvjiem – Velsas princis Čārlzs. Godinot šo īpašo dienu, karaļnams publiskojis divus ļoti īpašus un ģimeniskus foto, kuros iemūžinātas trīs Vindzoru dzimtas paaudzes.

Fotogrāfijās, kuru autors ir Kriss Džeksons, Čārlzs tapis iemūžināts kopā ar laulāto draudzeni Kornvolas hercogieni Kamillu, abiem dēliem – princi Viljamu un princi Hariju – un vedeklām Kembridžas hercogieni Katrīnu un Saseksas hercogieni Meganu.

Tāpat arī foto redzami visi trīs Čārlza mazbērni – Viljama un Katrīnas atvases princis Džordžs, princese Šarlote un pastarītis princis Luiss, kurš pasaulē nāca šopavasar.

Fotogrāfijas septembrī uzņemtas Klarensa nama, kas ir Čārlza un Kamillas oficiālā Londonas rezidence, dārzā, vēstīts karaļnama oficiālajā "Twitter" kontā.

Lai gan Čārlzam, kurš ir pirmais rindā uz Lielbritānijas troni, šodien ir apaļa jubileja, viņš nav plānojis piedalīties nekādās publiskās svinībās, vēsta raidsabiedrība CNN.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!