Foto: Vida Press/AFP/Scanpix
Britu prinča Harija privātā dzīve medijiem vienmēr bijis gards kumosiņš. Jau gadiem ilgi viņš tiek dēvēts par vienu no planētas iekārojamākajiem vecpuišiem un ļaužu prātus nodarbina jautājums, vai viņš beidzot atradīs savu īsto un vienīgo. Jaunākie ziņu virsraksti vēsta, ka rudmatis ieskatījies dziedātājā Elijā Goldingā (abi attēlā).

Izdevums "The Sun" vēsta, ka 31 gadu vecais Harijs jau vairākas nedēļas slepus lencot Goldingu. To žurnālistiem pastāstījis kāds tuvs prinča draugs, kurš, protams, vēlējies palikt anonīms. Informators apgalvojis, ka karaliskās ģimenes pārstāvis un dziedātāja regulāri flirtējot.

Abi ir pazīstami jau vairākus gadus. Harijs ar dziedātāju iepazinies, kad tā uzstājusies viņa brāļa, prinča Viljama, un Kembridžas hercogienes Katrīnas kāzās. Tiesa, līdz šim starp abiem bijušas tikai draudzīgas attiecības.

Informators pastāstījis, ka Harijam vienmēr patikusi Elija, un nesen princis ieguvis viņas tālruņa numuru. Iekārojamais vecpuisis un dziedātāja sākuši sarakstīties, un pamazām draudzīgās ziņas pārtapušas flirtā.

Maija izskaņā flirts vainagojies ar randiņu – Goldinga un Harijs satikušies "Audi Polo Challenge" zirgu polo sacīkstēs, kurās piedalījies arī princis. Savukārt Elija pēc sacensībām uzstājusies daudzu slavenību apmeklētajā ballītē.

Tiek vēstīts, ka sensāciju kārie fotogrāfi nav ielaisti burziņā, lai tie netiktu pie kompromitējošiem kadriem. Vairāki aculiecinieki izdevumam "The Sun" stāstījuši, ka princis visu vakaru pavadījis kopā ar dziedātāju.

Abi viens ar otru esot bijuši pilnībā pārņemti. Harijs esot atlaidis bremzes – viņš jestrojies, malkojis kokteilīšus un dejojis.

Tiesa, tā kā otrajā rītā princim atkal bija jāspēlē polo, viņš prom devies nedaudz agrāk. Kāds aculiecinieks pamanījis, ka viņš uz atvadām Goldingai sniedzis skūpstu.

To, ka Harijam ļoti iepatikusies Goldinga, viņš neslēpjot arī no saviem draugiem. Tiesa, pagaidām gan nav zināms, cik nopietnas ir abu attiecības un vai šim romāniņam lemts ilgs mūžs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!