Foto: Vida Press
Pēdējo dienu laikā britu presē parādījušās satraucošas ziņas, ka princeses Diānas un prinča Čārlza jaunākais dēls Harijs nolūkojis sev jaunu simpātiju – par to kļuvusi Krievijā dzimusī vācu modele Anastasija Guseva (attēlā).

Tabloīdu rīcībā nonākusi informācija, ka karaļnama pārstāvis un blondā daiļava iepazinušies aizvadītā gada novembrī ekskluzīvā ballītē uz kādas jahtas Abu Dabi, un tagad visa Lielbritānija aizturētu elpu gaida, vai šīs baumas tiks oficiāli apstiprināta.

Apvienoto Arābu Emirātu galvaspilsētā princis ieradies saistībā ar sava labdarības fonda darbību un uzkavējies tur uz nedēļas nogali, lai paskatītos F-1 sacensības. To ietvaros arī notikusi grezna ballīte uz kādas jahtas - ieejas biļete tur maksājusi 900 eiro.

Tur arī Harijs pirmo reizi pamanījis Anastasiju, un, kā liecina anonīmu avotu stāstītais britu presei, abi ātri vien atraduši kopīgu valodu.

"Viņš acīmredzami bija ar sievieti aizrāvies - visu laiku centās meitenei pieskarties, apskaut viņu. Viņi dejoja, cieši piekļāvušies viens otram," izdevumam The Sun stāstījis kāds aculiecinieks.

Arī pati modele paguvusi palielīties ar tuvo pazīšanos ar princi. "Es gāju lejā pa trepēm, kad pamanīju princi Hariju. Viņš paskatījās uz mani un pasmaidīja. Pēc tam mani uzaicināja uz VIP zonu. Harijs pie galdiņa sēdēja kopā ar vēl sešiem draugiem," žurnālam Gala stāstījusi modele.

Viņa atklājusi, ka princis ar biedriem priekšroku devis šņabim, bet drīz vien abi ieslīguši aizrautīgās sarunās. "Viņš aiztika manus matus, paglaudīja kaklu. Mēs devāmies dejot, un mūsu lūpas vienojās skūpstā," lielījusies Guseva.

Britu tabloīdi, atsaucoties uz anonīmiem prinča draugiem, arī vēsta - abi esot sazinājušies Vecgada vakarā, un princis vēloties šo mīlas intrigu turpināt.

Kamēr britu nācija satraukti gaida, vai baumas par iespējamo vienas nakts sakara turpinājumu tiks apstiprinātas un vai patiesi krievu izcelsmes daiļava kļuvusi par Harija izredzēto, slavenību dzīves apskatnieki skeptiski raugās uz iespēju, ka britu karaļnamā kādreiz ļautu ienākt Krievijā dzimušai vācu modelei.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!