Foto: Instagram.com/mairisbriedis/

Latvijas bokseris Mairis Briedis nākamajā cīņā Pasaules boksa supersērijā (WBSS) stāsies pretī ukrainim Oleksandram Usikam, un sportista faniem ir unikāla iespēja ar sociālo tīklu starpniecību sekot līdzi tam, kā viņš gatavojas lielajai cīņai.

Tas, ka Usiks būs Brieža nākamais pretinieks, tapa zināms pēc Pasaules boksa supersērijas ceturtdaļfināla Rīgā, kad latviešu bokseris uzveica kubieti Maiku Peresu.

Iepriekš izskanēja minējumi, ka Brieža un Usika cīņa varētu norisināties janvāra izskaņā Rīgā, Kijevā vai Čikāgā. Savukārt portāls "boxingnews24.com" šonedēļ vēsta, ka bokseri cīņu aizvadīts 27. janvārī Rīgā. Sacensību rīkotāji un Latvijas boksera pārstāvji šo informāciju gan vēl nav apstiprinājuši.

Savukārt Briedis laiku lieki netērē – viņš cītīgi trenējas un gatavojas svarīgajam mačam. Nelielu ieskatu latviešu boksera sūrajos treniņos iespējams gūt ar sociālo tīklu starpniecību – sportists savā "Instagram" foto blogā padalījies ar vairākiem kadriem, kuros iemūžināts, kā viņš gatavojas un rūdās cīņai.

#AliTrophy #WBC #training

A post shared by Mairis Briedis (@mairisbriedis) on Nov 24, 2017 at 4:44am PST

Vienīgā brīvdiena ir svētdiena! Sunday is the only holiday!#sundays #AliTrophy #WBC

A post shared by Mairis Briedis (@mairisbriedis) on Nov 26, 2017 at 8:59am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!