Foto: DELFI

Kaislības nerimst šova Saimnieks meklē sievu spilgtāko dalībnieku Venta Vītola un Magones Burkas (attēlā) attiecībās, un aizvadītās nedēļas izskaņā abi savas dzīves nebūšanas nolēma risināt publiski.

Jau vēstīts, ka aizvadītās nedēļas izskaņā brašais Ventis paziņoja, ka ir satraucies par Magones pazušanu, bet jau brīvdienās abi "tikās" Magones draugiem.lv profilā, kur zem viņas jaunākās profila bildes sākās kaislīgas diskusijas.

Lai gan šai vārdu apmaiņai līdzi varēja sekot ikviens sociālā tīkla lietotājs, abi bijušie mīlnieki nevairījās no atklātas valodiņas, pārmetumiem un pat apvainojumiem. Abu strīds sākās ar Magones lūgumu Ventim likties mierā un netraucēt viņu, bet brašais guļbūvju celtnieks nepalika atbildi parādā.

Viņš norādīja, ka sieviete nedrīkst slēpt bērnu un melot cilvēkiem, bet tajā pašā laikā pieņemt alimentu maksājumus. Tas, ka Ventis pārdzīvo to, ka nevar satikties ar mazo Saulgaiti, nav noslēpums, bet Magone nolēmusi šī jautājuma risināšanu atstāt tiesas ziņā.

"Tiesa visu izvērtēs. Ne tev bērna vajag, bet mani tramdīt caurām naktīm un mieru nedot vajājot," rakstīja Magone un pat nevairījās vainot Venti savas mātes sišanā, solot, ka nepieļaus, ka viņš tāpat varētu izrīkoties ar Magoni vai viņas bērniem.

Publiskajā sarakstē atklājās arī daudz citu bijušo mīlnieku privātās dzīves nianšu - Magone neesot informējusi Venti par mazulīša piedzimšanu, vēlāk nav atklājusi puisēna vārdu, Ventim turpretim tika pārmests, ka viņš "kā nenormāls" sievieti vajājot

"Es tev piedāvāju - ļauj man tikties normāli ar dēlu bez jebkādiem šķēršļiem, un es tev necelšu nekādus iebildumus, ka gribi aizbraukt. Varēsi braukt kur gribi kaut rīt, bet nē - tev vajag tiesa, lai dabūtu atsevišķu aizbildniecību," sašutis vēstīja Ventis.

"Tu normāli tikties nemāki, un es tev neticu, saprati, neticu! Tu māki tikai terorizēt. Dienā sūtot 40 sms līdz riebumam," atklātu valodu runāja Magone, bet Ventis daudzās īsziņas pamatoja ar to, ka nekad nesaņemot atbildi.

"Tā ir slima manis vajāšana, ne uztraukums par bērnu," sašutusi atzina Magone, bet Ventis taisnojās, ka viņai gluži vienkārši ir paranoja.

"Tu raksti lietas, kas neattiecas uz bērnu, bet gan savas mīlestības vaimanas, citādi jau nebūtu man jautājis, vai es tevi ņemšot atpakaļ, ja tu izšķirsies no Maritas. Cik pazemojoši pret savu sievu tu izturies. Tie sms ar jautājumu arī man ir, tā ka nevajag te izlikties.

Tev pašam ir paranoja ar saviem mīlestības murgainiem sms pret mani. Zini, es smagi nožēloju savu izvēli šovā par labu tev," paziņojusi Magone.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!