Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Amerikāņu sabiedrības dāma un TV šovu zvaigzne Kima Kardašjana (attēlā pa labi) joprojām nav attapusies no baisās bruņotās laupīšanas Parīzē, kuras laikā ļaundari viņu sasēja, piedraudēja ar ieroci un piesavinājās rotas vairāk nekā 10 miljonu eiro vērtībā.

Iespējams, izrādīties kārā Kima tāda, kādu mēs viņu līdz šim pazinām, ir zudusi uz visiem laikiem. Drīz pēc laupīšanas, kas notika oktobra sākumā Parīzē, policija paziņoja, ka viņa pati, publiski dokumentējot savas gaitas un dižmanīgo dzīvesstilu, padarījusi sevi par upuri un piesaistījusi garnadžus.

Pēc baisās laupīšanas Kimas sociālajos tīklos valda kapa klusums. Slavenā divu bērnu māmiņa agrāk gandrīz katru dienu pārpludināja "Instagram" tīklu ar saviem selfijiem un pikantiem momentuzņēmumiem. Savukārt vietnē "Snapchat" viņa savas ikdienas gaitas atrādīja video formātā.

Realitātes šovs ar viņas ģimeni un nemitīga zīmēšanās sociālajos tīklos – līdz šim Kimas dzīve visai pasaulei bija apskatāma kā uz delnas, taču pēc laupīšanas Kardašjana pilnībā pazudusi no aprites un vairās no sabiedrības un mediju uzmanības.

Kardašjanas māsa Hloja nesen stāstīja, ka Kima joprojām neesot tikusi pāri pārdzīvojumiem un laupīšana viņu pamudinājusi stipri izvērtēt un pārdomāt savu agrāko dzīvesstilu.

Pastāv liela iespēja, ka Kima, kuru mēs līdz šim pazinām, ir neatgriezeniski zudusi. "Viņa pat ne mazdrusciņ nealkst atgriezties pie iepriekšējā dzīvesveida," šonedēļ Kardašjanas attieksmi pret sociālajiem tīkliem izdevumam "People" komentējis kāds anonīms avots.

Tāpat zinātājs stāstījis, ka Kima joprojām nav izlēmusi, kā viņa tālāk rīkosies un ko darīs, jo sociālie tīkli, nenoliedzami, bija viens no galvenajiem instrumentiem, ar ko viņa līdz šim piesaistīja uzmanību un jaunus fanus. To pierāda arī tas, ka vismaz piecas reizes viņai ar saviem foto izdevās "salauzt internetu".

"Viņa vienkārši grib būt kopā ar saviem bērniem un prom no sabiedrības acīm," sacījis informators, piebilstot, ka Kima šobrīd visu savu laiku velta abiem bērniem – meitai Nortai un dēlam Seintam.

Viņa esot kļuvusi ļoti nervoza un viņai nepatīk, ja viņu fotografē, taču ģimene viņu ļoti atbalstot – neviens nespiežot viņu atkal iziet sabiedrībā.

"Visa Kimas dzīve ir ļoti izmainījusies. Agrāk viņa bija kā socializēšanās tauriņš. Tagad viņa kļuvusi daudz piezemētāka," izdevumam "People" sacījis anonīmais avots.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!