Foto: F64
Šonedēļ plašu ažiotāžu radījušas ziņas, ka izjukusi uzņēmēja Raimonda Gerkena un viņa kundzes Velgas laulība. Tiesa, izrādās, ka tās bijušas vien baumas, kuras netieši radījis pats uzņēmējs.

Par krīzi Gerkena 40 gadus ilgajā laulībā vēstīja izdevums "Privātā Dzīve", kas atklāja – abi laulātie sastrīdējušies, jo sieva nav piekritusi viņas vārdā nosauktās villas Langstiņos pārdošanai.

Ogles runu ugunskuram piemeta šonedēļ žurnālā "Ieva" publicētā intervija ar Gerkenu, kurā viņš devis mājienu par laulības izjukšanu.

"Man šķiet, ka es visu laiku esmu bijis izmantots. Arī no vistuvākajiem. Taču neko tuvāk stāstīt nedrīkstu. Varu tikai pateikt, ka šobrīd šķiros un dalu mantu," intervijā sieviešu žurnālam bija teicis Gerkens.

Sarunā ar "Delfi Izklaidi" uzņēmējs skaidro, ka intervija tapusi pirms mēneša un tajā teiktais neatbilst šī brīža situācijai – abi ar sievu bijuši sastrīdējušies, bet šķirties negrasoties.

"Ko tik visu dusmās negadās sarunāt. Vispār es esmu miera mika, bet, ja mani nokaitina..." godīgi atzīst Gerkens, uzsverot – runām par šķiršanos neesot iemesla.

"Februārī apritēja 40 gadi, kopš esam kopā. Šajos gados daudzreiz esmu bijis gatavs krāmēt čemodānus un šķirties, bet lai piesakās tie "godīgie", kuri to nav piedzīvojuši," smejot aicina uzņēmējs.

Pavisam drīz – 8. maijā – Gerkens atzīmēs 65 gadu jubileju, un arī šajās svinībās sieva būs kopā ar viņu. Dzimšanas dienu uzņēmējs gaida enerģijas pilns, jo nesen viņš sācis lietot jaunas diabēta zāles, kas krietni uzlabojušas pašsajūtu un ļāvušas nomest liekos kilogramus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!