Foto: DELFI

Latvijas galvenais ballīšu zvērs Raivis Raspopovs Valentīna dienas vakarā pārsteidzis Latviju, izejot sabiedrībā ar kādu tumšmatainu skaistuli (abi attēlā) un arī sociālajos tīklos informējot tautu par to, ka ir aizņemts puisis.

Lai gan visu savu publiskās slavas laiku Raspopovs, dauzoties pa klubiem, bija licis faniem domāt, ka ir brīvs vīrietis, izrādās, ka viņam visu šo laiku bijusi draudzene.

"Manu draudzeni sauc Evita. Kopā esam trīs mēnešus, bet vispār pazīstu viņu jau no vasaras," DELFI Izklaidei atklāj Raspopovs. Ballīšu zvēra un viņa Evitas stāsts ir tradicionālais stāsts par draudzību, kas pāraug dziļākās jūtās.

"No sākuma bijām paziņas, pēc tam draugi, pēc tam jau labākie draugi. Un tagad jau šādi. Ļoti ideāli ir sanācis," atklāj ballīšu zvērs. Viņš atklāj, ka Evitai neesot ne mazāko iebildumu pret mīļotā puiša ballīšu dzīvi. Abi kopā tikai pasmejoties par to, kā tauta jūk prātā Raivja dēļ.

"Paldies Dievam, ka man nav jāsaka, ka draudzeni iepazinu klubā. Kaut gan - vispār jau satikāmies Vecrīgā. Sākām bieži atpūsties kopā, tā arī sadraudzējāmies," atceras Raivis. Puisis bija izvēlējies tieši zīmīgo 14. februāri, lai meiteni atrādītu saviem faniem.

Abi kopā apmeklēja aktiera Antona Zamišļajeva jubilejas ballīti kultūras bārā Sapņi un kokteiļi, kur neslēpa maiguma izpausmes viens pret otru. Pēc tam Raivis atrādīja Evitu arī savu sociālo tīklu sekotājiem, publicējot romantiskas kopbildes.

Tiesa, šīs bildes, salīdzinot ar citiem Raspopova foto, izpelnījušās salīdzinoši maz "patīk" atzīmes. Tas liek domāt par to, ka zvēra fanēm varētu nepatikt fakts, ka viņu mīlulis vairs nav pieejams. To, vai Raspopova fanu loku šis pavērsiens samazinās, rādīs laiks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!