Foto: Privātais arhīvs

Latvijas klubu apmeklētāji ir noraizējušies – no sabiedriskās aprites jau labu laiku pazudis galvenais ballīšu zvērs Raivis Raspopovs (attēlā). Puisis var nomierināt trakojošo nāciju – viņš uz laiku devies uz laukiem, lai palīdzētu ģimenei dažādos darbos, kur prasās īsta vīrieša tvēriens.

"Esmu uz kādu laiku atbraucis uz Roju, lai palīdzētu vecākiem mājas darbos. Skaldu malku, krāsoju žogu," DELFI Izklaidei savas jaunākās aktivitātes atklāj Raspopovs. Rojā puisim nākas iztikt bez ballēšanās, jo pilsētā gluži vienkārši neesot klubu.

Toties viņš var īpaši izbaudīt savu slavenības statusu, jo nu iedzīvotāji uz vietējo puisi skatās pavisam citādāk. "Rojas skolā par mani veica zinātniski pētniecisko darbu. Ekonomikā, ja nemaldos.

Par to, ka es nestrādāju, bet daru savas lietas un pelnu naudu. Bet jā, cik dzirdēts no cilvēkiem, Rojas skolā par mani daudz ir runāts. Rojas bibliotēkā ir mana grāmata, būtu interesanti uzzināt, cik reizes viņa ir paņemta," par popularitāti priecīgs ballīšu zvērs.

Taču ilgi mazajā Rojā puisis nedomā uzkavēties - viņam ir lieli plāni galvaspilsētā. "Drīz jau braucu atpakaļ uz Rīgu, lai ar jaunu sparu mestos savos projektos. Varu atklāt, ka man ir lieli plāni - gaidāmi interesanti pavērsieni manā biznesa dzīvē," var pačukstēt Raspopovs.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!