Foto: Vida Press

Par nepilngadīgo līgavu dēvētā 22 gadus vecā amerikāņu sabiedrības dāma Kortnija Stodena (attēlā) aizvadītajā gadā aptuveni trešajā grūtniecības mēnesī piedzīvoja spontāno abortu. Visbeidzot viņa publiski komentējusi šo sāpīgo notikumu un atklājusi satraucošus faktus – pēc bērniņa zaudējuma viņa kļuvusi atkarīga no recepšu medikamentiem.

Atgādinām, ka pagājušā gada vasarā Kortnija zaudēja savu un vīra, par viņu 34 gadus vecākā aktiera Daga Hačisona kopīgo vēl nedzimušo bērnu. Drīz pēc šī smagā trieciena tapa zināms – abu laulība izjukusi. Savukārt tabloīdi toreiz steidza ziņot, ka nepilngadīgā līgava metusies vētrainā uzdzīvē un bēdas slīcina alkoholā.

Aizvadītajā nedēļā Kortnija publiski atzinusi – viņa ne tikai sākusi lietot alkoholu, bet arī nomierinošus medikamentus. Lai atgūtu sirdsmieru un novērstu domas, viņa šampanieti jaukusi ar ārsta izrakstītām tabletēm.

"Man tika izrakstītas nomierinošas zāles. Es centos apspiest savas emocijas, meklēju kaut ko, kas novērstu manas domas, un devos ballēties," intervijā izdevumam "The Daily Mail" sacījusi Stodena.

Daiļaviņa nesen atskārtusi – viņa vairs nespēj savu dzīvi iztēloties bez medikamentiem. Tagad viņa ir apņēmības pilna no no tiem atradināties.

"Es cenšos izkļūt no bedres. Es gribu, lai viss atkal ir normāli. Neesmu pārliecināta, ka šis ir pats veselīgākais veids, kā to panākt.

Iespējams, es pārāk daudz ballējos. Es lietoju nomierinošas zāles, jo, ja to nedarītu, es laikam vienkārši izlektu pa logu," sacījusi nepilngadīgā līgava.

Tāpat Kortnija apspriedusi savu laulību ar par viņu krietni vecāku vīrieti. "Es reizēm nesaprotu – kā gan mana mamma spēja dot atļauju 16 gadus jaunai meitenei apprecēties ar 50 gadus vecu vīrieti?" retoriski jautājusi Stodena, kura nolēmusi vērsties pēc palīdzības pie profesionāļiem, kas viņai palīdzētu uzvarēt atkarību no medikamentiem un alkohola.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!