Foto: Privātais arhīvs

Slavenais portugāļu futbolists Krištianu Ronaldu paziņojis, ka izjukušas viņa piecus gadus ilgušās attiecības ar krievu modeli Irinu Šeiku.

"Manām piecus gadus ilgajām attiecībām ar Irinu Šeiku ir pienācis gals," teikts sportista paziņojumā. "Mēs domājam, ka šī soļa speršana nāks par labu mums abiem."

Madrides Real futbola kluba spēlētājs sacīja, ka paziņojis par attiecību izjukšanu, lai izbeigtu baumas par viņa privāto dzīvi.

29 gadus vecā Ronaldu un viņa vienaudzes Šeikas attiecības tika plaši pārspriestas medijos visā pasaulē. Pāris nedzīvoja kopā, taču Šeika viņu bieži apciemoja Madridē.

Portugāles mediji vēsta, ka Šeika neesot sapratusies ar Ronaldu ģimeni, neesot bijusi gatava bērnu un ģimenes dēļ pamest modeles karjeru, kā arī futbolists esot sācis tikties ar citu sievieti. "Es vēlu Irinai vislielāko laimi," piebilda Ronaldu.

Savukārt par Ronaldu jauno draudzeni mediji dēvē spāņu TV reportiere Lusija Viljarona, kura savos sociālo tīklu profilos publiskojusi draudzīgu bildi ar futbolistu. Viņi sākuši tikties dažas dienas pēc Krištianu šķiršanās no Šeikas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!