Foto: DELFI

Pirms nepilnas nedēļas Latvijas populārā dziedātāja Kombuļu Inese jeb Inese Adario atklāja, ka viņas vīrs Paskvāle (abi attēlā) šovasar dosies uz Itāliju pastrādāt, kamēr viņa paliks Latvijā, lai priecētu ar koncertiem. Ineses paziņojums sacēlis īstu vētru internetā.

Inese DELFI Izklaidei atklāja, ka Paskvāle dosies uz Itāliju jau aprīlī vai maijā, lai vairākus mēnešus piepelnītos celtniecībā un satiktu tuviniekus. Māksliniece šogad vīram uz ārzemēm nesekos, jo nav noslēpums, ka vasara ir pļaujas laiks mūziķiem, un Inese cer šosezon palutināt fanus ar īpaši daudziem šoviem.

Tā vietā lai priecātos par Ineses izvēli faniem par labu, ļaudis sākuši sačukstēties par Adario pāra šķiršanos un apbērt mākslinieci ar jautājumiem šajā sakarā. Vairākas dienas no vietas hitu meistare bijusi spiesta savā Facebook fanu lapā publiski mierināt satraukto nāciju.

"Paskaidrojums tiem, kuri neprot lasīt. Mans vīrs brauc strādāt, nevis te kādu pamet," fanus uzreiz pēc ziņas par ģimenes lēmumu informējusi Inese. Diemžēl daudzi nav sapratuši pat to. Jau sesto dienu pēc kārtas māksliniece savā fanu lapā skaidrojas ar satrauktajiem faniem, atkal un atkal atbildot uz jautājumiem un mierinot satrauktos prātus.

Izpalīdzīgākie Ineses talanta cienītāji steidz atbalstīt hitu meistari, daloties ar viņas ierakstiem un arī savos Facebook profilos informējot draugus par to, ka Paskvāle vēl atgriezīsies. Inese atkal un atkal uzsver – baumām par pāra šķiršanos nav pamata.

"Mans vīrs brauc tikai pie ģimenes un strādāt. Par šķiršanos te neiet pat runa," skaidro mūzikas zvaigzne.

Māksliniece saka paldies par sapratni tiem, kuri viņu uzmundrina un mudina neklausīties skauģos. Un nelabvēļu patiešām netrūkst. Daļa tautas spītīgi turpina pie Ineses paziņojumiem publicēt dezinformāciju, smejot, ka "tagad to sauc par darbu", un noskaņo fanus sliktākajam scenārijam.

Tiesa, Ineses fani ir pozitīvisma pilni cilvēki – pēc jezgas vairāku dienu garumā, arvien kuplāks ļaužu skaits ziņo, ka ir nomierināti un pauž patīkamu atvieglojumu šajā sakarā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!