Foto: DELFI

Šovā "Saimnieks meklē sievu" iepazītā Agnese Deptuā, kura šova laikā paguva nonākt vairāku skandālu epicentrā, šonedēļ saviļņojusi sociālos tīklus ar kādu smeldzīgu stāstu.

Lielu "Facebook" lietotāju uzmanību iemantojis Agneses piedzīvotais, uz ielas sastopoties ar līdzcilvēku vienaldzību pret kādu mazu zēnu.

"Šodien, ejot uz veikalu, kas atrodas blakus spēļu zālei "Fēnikss", redzēju pie tās stāvam mazu puisīti. Aptuveni četri vai pieci gadiņi, precīzi nezinu, bet maziņš," vēsta Agnese. Kā precizējusi vietne "Bezvests.lv", tas noticis ap pulksten astoņiem vakarā Purvciemā.

Viņa iegājusi veikalā, kur bijušas rindas, bet pēc iepirkšanās redzējusi – mazais vēl aizvien stāv pie spēļu zāles durvīm. Šova dalībniece puisēnu uzrunājusi, un viņš atklājis, ka gaidot tēti.

"Nekavējoties izsaucu policiju, jo ārā ir ne tikai tumšs, bet arī auksts, un mazais puika ir pilnīgi viens. Policija arī atrada viņa tēvu spēļuzālē, un izrādās, ka mazais ir ārā pavadījis stundu, kamēr tēvs sēž siltumā un spēlē uz naudu!" piedzīvoto atstāsta Agnese.

Tiesa, ne mazāk par tēva rīcību Agnesi pārsteigusi citu cilvēku uzvedība.

"Lielākā daļa tikai mazo nofotografēja, nemaz nepajautājot, kas ar viņu ir noticis, kāpēc ir viens tumsā un aukstumā! Ar to es gribēju teikt – cilvēki, būsim iejūtīgāki, attapīgāki un palīdzēsim viens otram," mudina šovā "Saimnieks meklē sievu" iepazītā meitene.

Agneses "Facebook" ieraksts guvis lielu atsaucību sociālajos tīklos un daudzi ar šo stāstu dalījušies, atbalstot šova dalībnieces aicinājumu nebūt vienaldzīgiem, un ar stāstu dalījusies arī vietne "Bezvests.lv".
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!