Foto: F64

Pirms pieciem gadiem ar skaļu skandālu pajuka basketbolista Sanda Valtera un bijušās "Playboy" modeles Elīzas Kaurātes laulība. Tolaik sportista šķirtene atklāja daudz neglaimojošu detaļu par bijušo vīru, un tagad tapis zināms – situācija nav īpaši mainījusies.

Valtera un Kaurātes savienībā pasaulē nāca divi bērniņi – Gabriels un Lea. Pēc laulības šķiršanas viņi kopā ar māmiņu pārvācās uz ASV, un arī Sandis jau pāris gadus dzīvojot Floridā.

Žurnālam "Privātā Dzīve" pievilcīgā sieviete atklājusi – kopš pērnā gada novembra Sandis nekontaktējoties ne ar viņu, ne kopīgajām atvasēm.

"Uzskatu, ka bērniem ir svarīgi, lai tēvs piedalītos viņu dzīvē. Taču šķiet, ka Sandis mūsu attiecību iziršanu vēl nav līdz galam pārdzīvojis, tāpēc no mūsu nesakārtotajām attiecībām ir jācieš bērniem," spriedusi Elīza.

Tētis mazos nav apsveicis dzimšanas dienā. Tāpat viņš, kā apgalvo Kaurāte, materiāli neiesaistoties bērnu audzināšanā – alimentus bijusī basketbola zvaigzne maksājusi vien četrus mēnešus, bet jau piecus gadus Kaurāte meitu un dēlu uztur viena.

"Nu jau bērni savu tēvu būs aizmirsuši, vairs pat neuzdod jautājumus," par atsvešināšanos no bijušā mīļotā žurnālam "Privātā Dzīve" atzinusi Elīza.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!