Foto: Publicitātes foto

Leģendārais latviešu hokejists Sandis Ozoliņš (attēlā pa vidu) vienmēr bijis dāmu mīlulis, tāpēc viņa gaitām ar daiļā dzimuma pārstāvēm tiek pievērsta pastiprināta uzmanība, un šoruden viņš atkal licis par sevi runāt.

Kopš izjuka viņa un teoloģijas studentes Annas Lieckalniņas attiecības, Ozoliņš publiskos pasākumos bijis rets viesis, bet aizvadītajā nedēļas nogalē notikušajā Martas ballē viņš ieradās divu dāmu pavadībā.

Kā vēsta žurnāls Kas Jauns, pasākumā Ozoliņš ieradās ar māksliniecei Gundegu Dūdumu (attēlā pa labi) un viņas draudzeni, zīmola Lazy Francis radītāju Olgu Krūzi, bet vakaru viņš lielākoties vadīja kopā ar Dūdumu.

Ne sportists, ne viņa pavadone iespējamās attiecības nav komentējuši, tomēr pašmāju tabloīdi novērojuši, ka abi viens otram velta mīlas pilnus skatienus un labprāt ļaujas flirtam.

Ilgus gadus Ozoliņš bija precējies ar savu dēlu māti Sandru. 2010. gadā viņš sabiedrībā izgāja ar TV "dīvu" Annu Lieckalniņu, vēlāk šīs attiecības pajuka un tika mēļots par Ozoliņa romānu ar citu TV "seju" Agnesi Vārpiņu, bet tās apstiprinājumu neguva, un Ozoliņš atkal sagāja kopā ar Lieckalniņu.

Šogad tapa zināms, ka abu vētrainās attiecības tomēr izjukušas, nesen izskanēja runas, ka Ozoliņš ļāvies aktrises Zanes Aļļēnas valdzinājumam, bet pats sportists kā īsts džentlmenis par savu privāto dzīvi klusē.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!