Foto: LETA

Negaidītu pavērsienu savā karjerā piedzīvojis hokejists Sandis Ozoliņš – viņš sācis strādāt ēdināšanas uzņēmumā "Lido".

Pērnā gada rudenī Ozoliņš atstāja Rīgas "Dinamo" galvenā trenera amatu, bet kopš šī gada sākumā viņš ieņem "Lido" mārketinga nodaļas vadītāja vietnieka amatu, vēsta žurnāls "Privātā Dzīve".

"Šobrīd Sandis ir izvēlējies paplašināt savu profesionālo darbību ārpus hokeja pasaules rāmjiem. Jau tagad vada vairākus stratēģiskus "Lido" mārketinga projektus roku rokā ar jaunajiem kolēģiem," sadarbību ar hokeja leģendu žurnālam komentējis ēdināšanas uzņēmuma īpašnieks Gunārs Ķirsons.

"Mums ļoti palīdz viņa starptautiskā pieredze un redzējums, kas iegūts, 15 gadus spēlējot un aizstāvot savas komandas godu prestižajā NHL un septiņas reizes spēlējot NHL Zvaigžņu spēlēs. Šajā sadarbībā visi esam ieguvēji," skaidrojis Ķirsons.

Savu spēlētāja karjeru Sandis Ozoliņš iesāka PSRS čempionātā Rīgas "Dinamo" komandā 1990. gadā, bet jau 1992. gadā pārcēlās uz Nacionālo Hokeja līgu (NHL) un spēlēja Sanhosē "Sharks", aizvadot šajā klubā četras sezonas. Četras sezonas Ozoliņš aizvadīja Kolorādo "Avalanche" komandā, ar kuru 1995./1996. gada sezonā kļuva par Stenlija kausa ieguvēju. Spēlējis arī Floridas "Panthers", Anaheimas "Mighty Ducks" un Ņujorkas "Rangers".

Pēc atgriešanās no Ziemeļamerikas 2009. gadā Sandis Ozoliņš pievienojās Rīgas "Dinamo" komandai Kontinentālajā hokeja līgā, 2012./2013. gada sezonu nospēlēja Mitišču "Atlant" vienībā, bet 2014. gada sezonas beigās atvadījās no spēlētāja karjeras.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!