Foto: LETA

Populārais latviešu hokejists Sandis Ozoliņš (attēlā) kopš šķiršanās no bijušās TV "dīvas" Annas Lieckalniņas par savu privāto dzīvi runājis nelabprāt, bet tagad viņš atklājis, ka uzsācis jaunas attiecības.

"Sevi par brīvu vīrieti vairs neuzskatu. Kas zina, kā būs pēc mēneša, bet pašlaik, novembrī, tā jūtos. Jā, ir sieviete. Bet ļoti cenšos viņu sargāt no liekas uzmanības," žurnāla Santa decembra numurā atklājis par vienu no seksīgākajiem Latvijas vīriešiem uzskatītais sportists.

Raksturojot savu mīļoto, Ozoliņš skaidrojis, ka katrs dzīvē meklē cilvēku, kurš spēj sniegt "emocionāli ilgoto".

"Uzticību, paļaušanos, draudzību... Tagad man ir jauna dzīve arī šajā ziņā. Notiek jaunas lietas, ir jaunas, patīkamas rūpes. Un - parādījies milzīgs laika deficīts. Tagad tiešām ir labi," atklāts bijis hokejists. 

Ilgus gadus Ozoliņš bija precējies ar savu dēlu māti Sandru. 2010. gadā viņš sabiedrībā izgāja ar TV "dīvu" Annu Lieckalniņu, vēlāk šīs attiecības pajuka, un tika mēļots par Ozoliņa romānu ar citu TV "seju" - Agnesi Vārpiņu, bet tās apstiprinājumu neguva, un Ozoliņš atkal sagāja kopā ar Lieckalniņu.

Šogad tapa zināms, ka abu vētrainās attiecības tomēr izjukušas, nesen izskanēja runas, ka Ozoliņš ļāvies aktrises Zanes Aļļēnas valdzinājumam, bet pats sportists kā īsts džentlmenis šīs baumas nav komentējis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!