Foto: DELFI

Viens no Latvijas populārākajiem sportistiem Sandis Valters (attēlā) savulaik bija kopā ar Playboy modeli Elīzu Kaurāti, kura viņam dāvāja divus bērnus, bet tad ar skaļu skandāla basketbolistu pameta un ar bērniem devās uz ASV, un tikai tagad Valters atklājis savu versiju par to, kāpēc šīs attiecības izjuka.

Pēc šķiršanās Valtera dzīvesbiedre un bērnu māte pašmāju medijiem atklāja, ka sportists ne tikai mēdzis nodoties vētrainai uzdzīvei, bet pat pacēlis pret viņu roku, turpretim pats Sandis savas privātās dzīves nianses iztirzā nelabprāt.

"Ai, nu tas viss ir uzpūsts, es vispār negribu par to runāt. Es nesaprotu, kāpēc presei bija jāmazgā mūsu netīrā veļa, kāpēc medijiem bija vajadzīgs visu to vājprātu rakstīt," intervijā žurnālam Playboy stāstījis Sandis, kurš arī neslēpa, ka bērnu dēļ ļoti pārdzīvojis visas šīs izskanējušās negācijas.

"Bet, ja runājam par to, kāpēc izšķīrāmies - beigās jau bija tā, ka vairs nevarējām pat minūti būt kopā. Strīdējāmies par sīkumiem. Domāju, ka vainīgi bijām abi, viens domāja tā, otrs šitā, un tā tas arī aizgāja. Beigās neviens negribēja piekāpties un kļuva tikai trakāk un trakāk," atceras Valters.

"Mums sākums bija tāds traks - ātri iemīlējāmies, likās, ka viss būs baigi labi. Par strauju tas viss bija. Bet, kamēr cilvēks to nav izjutis uz savas ādas, viņš to tāpat nesapratīs," pagātnes kļūdas tagad skaidrāk apjauš sportists.

Viņš sapratis, ka, veidojot attiecības, prātīgāk būtu ne tik daudz pakļauties jūtām, bet vairāk domāt līdzi ar galvu, kā arī aptvēris, ka liela nozīme ir pieslīpēšanās mākslai un kompromisiem.

Tagad Valters bauda brīva vīrieša dzīvi, cenšas pavadīt laiku kopā ar meitu, kas nāca pasaulē viņa laulībā ar Katrīnu Valteri, kā arī skumst pēc saviem ASV dzīvojošies bērniem, ar kuriem viņš šobrīd var tikties tikai vasarās. Jaunas attiecības viņš pagaidām nevēloties.

"Viss jau ir atkarīgs no cilvēka - būs īstais cilvēks, varbūt sagribēsies. Pagaidām neesmu saticis tādu, ar ko gribētos. Bet es nekur nesteidzos, es izbaudu brīvību, dzīvoju viens pats - ir tiešām forši.

Ja neskaita to, ka ikdienā neredzu savus mazos bērnus, kuru man ļoti pietrūkst, ar dzīvi esmu apmierināts, viss ir sakārtojies," žurnālam Playboy atklājis Sandis.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!