Foto: Instagram.com/pingviins10/

Nopelniem bagātais un savulaik populārais latviešu basketbolists Sandis Valters (attēlā) pēdējā laikā piedzīvojis acīmredzamas vizuālas pārvērtības – viņš kļuvis manāmi slaidāks.

Valtera profesionālās gaitas šobrīd pieklusušas, un arī savu privāto dzīvi sportists cenšas neafišēt. Basketbolists agrāk bija biežs viesis Rīgas populārākajos naktsklubos un regulāri iekūlās dažādos skandālos, taču pēdējos gados viņš vairījies no publicitātes.

Tiesa, kā jau daudzi sabiedrībā zināmi ļaudis, arī Valters izmanto sociālos tīklus, un nelielu ieskatu viņa ikdienā iespējams gūt ar "Instagram" foto bloga starpniecību. Tajā publicētās bildes liecina, ka sportista vizuālais izskats pēdējā laikā ļoti mainījies.

Sandis šovasar padalījies ar fotogrāfiju, kurā viņš ir manāmi slaidāks nekā agrāk, un arī basketbolists Mārtiņš Kravčenko par Valtera svara izmaiņām bijis manāmi pārsteigts.

"Cik svars? 85 vismaz ir?" bildes komentāru sadaļā apvaicājies Kravčenko, un Sandis drīz vien sniedzis atbildi – viņa svars esot knapi 86 kilogrami.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!