Foto: F64

Novembra izskaņā tapa zināms, ka izjukušas basketbolista Sanda Valtera un viņa divu bērnu māmiņas, bijušās Playboy modeles Elīzes Kaurātes (attēlā) attiecības, bet tagad jaunā sieviete atklājusi iemeslus, kas viņai likuši pamest populāro sportistu.

Lai gan sabiedrībā Kaurāte un Valters bija radījuši saskanīga pāra iespaidu, ko netieši apliecināja arī viens pēc otra pasaulē nākušie mazuļi, reālā dzīve bijusi citāda - sportists pret savu mīļoto sievieti izturējies vardarbīgi un viņu pat sitis.

"Es biju ideālākā mamma, bet Sandim vienmēr viss bija slikti. Lamāja mani caurām dienām, arī bērna priekšā, un ne vienu reizi vien palaida rokas. Kad biju stāvoklī ar Gabrielu, otrajos Ziemassvētkos izkāpu no mašīnas ar asiņojošu degunu," žurnālam Kas Jauns skumjo stāstu atklājusi Kaurāte.

Lai gan šo gadījumu sieviete basketbolistam piedevusi, meitiņas Leas gaidību laikā viņa pieņēmusi lēmumu, ka pēc dzemdībām, kad mazulīte jau būs sasniegusi vecumu, kad var lidot, viņa ar bērniem dosies uz Ameriku.

"Uzskatu, ka ar Sandi izšķīrāmies dienā, kad viņš man stipri iesita pa seju, kamēr baroju Gabrielu, kurš bija iemidzis pie krūts. Bērns pamodās un no šoka ilgi raudāja," stāstījusi Kaurāte un atklājusi, ka arī Sanda vecāki par notikušo zinājuši.

"Pat Sanda tēvs Valdis Valters, kurš ir tālu no svētā, teica, ka tas nav pieņemami - pacelt roku pret sievieti, jo īpaši sievieti, kurai rokās ir zīdainis. Sanda mamma gan viņam neaizrādīja," ģimenes dzīves aizkulises atklājusi Elīza, kurai ar mīļotā vīrieša māti bijušas vēsas attiecības, jo viņa Elīzu meitiņas gaidību laikā mudinājusi taisīt abortu.

Lai gan attiecību sākuma posmā bijusī modele savu mīļoto uzskatījusi gluži vai par eņģeli, laika gaitā viņas domas mainījušās, un tas viss novedis pie šķiršanās.

"Protams, savu darīja arī tas, ka Sandis ir absolūts narkomāns un alkoholiķis," komentējusi aizvainotā Kaurāte. Dēliņa gaidību laikā viņai zvanījušas prostitūtas, lai savācot savu vīrieti, bet pats Sandis "regulāri tusējās un nāca mājās ar kokaīnu uz kurpēm".

Tiesa, pēc visa pārdzīvotā Kaurātei ilgi skumt nav nācies - Amerikā, kur viņa šobrīd uzturas kopā ar bērniem, sieviete uzsākusi jaunas attiecības un žurnālam Kas Jauns atklājusi, ka šis vīrietis viņu "nēsā uz rokām".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!