Foto: Vida Press
Lielbritānijas prinča Harija laulātā draudzene Saseksas hercogiene Megana līdz šim attaisnojusi visas stila etiķetes pārzinātāju cerības, apliecinot savu izcilo gaumes izjūtu. Tiesa, kļūdās arī labākie, un nesen viņa sabiedrībā izgājusi tērpā, kas daudziem modes kritiķiem licis raukt pieres.

Aizvadītās nedēļas izskaņā precējusies princeses Diānas krustmeita, prinča Harija māsīca lēdija Sīlija Makkorkodeila. Kāzu lūgto viesu vidū bijis arī Saseksas hercogu pāris, vēsta izdevums "People".

Megana uz sava vīra māsīcas kāzām bija devusies puķainā dizainera Oskara de la Rentas modes nama darinātā vasaras kleitā, un vairāki stila eksperti steiguši norādīt – hercogiene izskatījusies pārāk ikdienišķi.

Kleitas cena pārsniedz četrus tūkstošos eiro, un kritiķi prātojuši, ka hercogiene par šādu summu būtu varējusi atrast kaut ko elegantāku un sievišķīgāku.

"Viņas stils vienmēr ir bijis tik neatkarīgs – interesants un neparedzams, viņa izceļas, nekļūstot ārišķīga. Iespējams, viņas padomdevēji tagad mudina vairāk iejukt pūlī," izdevumam "Mail Online" savu viedokli paudusi stila eksperte Laura Ešlija.

Tāpat arī Ešlija norādījusi, ka kleitai pieskaņotā klačsomiņa esot bijusi pārāk garlaicīga. Savukārt tērpa fasons radījis iespaidu, ka kleita ir nedaudz par lielu, un Megana tajā burtiski pazudusi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!