Foto: Instagram.com/tiffanytrump/
ASV prezidents Donalds Tramps var lepoties ar divām daiļām meitām, un jaunākā no viņām – šobrīd 23 gadus vecā Tifānija (attēlā) – slavenību dzīvi atspoguļojošajiem izdevumiem ir īsts gardumiņš, jo nekautrējas publiskot privātus un visai intīmus kadrus.

ASV prezidenta vecākā meita Ivanka tēvam ir spēcīgs atbalsts un strādā plecu pie pleca ar viņu. Savukārt Tifānija, kura nākusi pasaulē Trampa nu jau izjukušajā laulībā ar amerikāņu TV personību Mariju Meiplsu, pagaidām nav iesaistījusies lielajā politikā.

Tiesa, kā jau daudzi jaunieši mūsdienās, arī Tifānija aktīvi rosās sociālajos tīklos, un daiļaviņas "Instagram" foto blogā iespējams gūt nelielu ieskatu viņas ikdienas gaitās.

Nesen Tifānija padalījusies ar ļoti atklātu foto, kurā viņa, tērpusies bikini, pozē pie baseina, un bildīte izraisījusi sociālo tīklu lietotāju diskusijas – daļa komentētāju uzskata, ka prezidenta meitai nepiedien publiskot tik pikantus kadrus.

Savukārt citi Tifāniju dedzīgi aizstāvējuši un uzstājuši, ka viņai joprojām ir tiesības vadīt normālu dzīvi un darīt visu to pašu, ko viņas vienaudži.

💕

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) on Aug 11, 2017 at 3:03pm PDT

⛵️

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) on Aug 12, 2017 at 2:15pm PDT

Happy Mother's Day to @itsmarlamaples I love you so much!🏌🏼‍♀️

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) on May 14, 2017 at 6:49pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!