Foto: Privātais arhīvs

Pašmāju seksa eksperts un topošā sarunu šova Nimfomāns vadītājs Edgars Toretto papildinājis savu zīmīgo tetovējumu klāstu ar vēl kādu ķermeņa zīmējumu. Uz viņa kreisās rokas tapis īsts mākslas darbs – tetovētājs attēlojis, kā roka varētu izskatīties rentgena staros.

Allaž atklātais seksa eksperts, runājot par savu tetovējumu, gan ir visai noslēpumains. "Tetovējuma jēga un būtība ir jāzina tikai tā nēsātājam. Tāpēc jau mēs tetovējam uz savas ādas ko tādu, kas liek mums par kaut ko atcerēties, iedvesmo, dod spēku un veiksmi," DELFI Izklaidei pārdomās dalās Toretto.

Mākslas darba izveidi uz savas rokas Toretto uzticēja salona Tattoo frequency profesionāļiem, kuri savu darbu veica nevainojami. Eksperta preses pārstāve Sandra Mileika var pačukstēt, ka Toretto tetovējumam ir slēpta nozīme jeb kodēts skaidrojums.

"Cilvēki redz mūsu ārieni, imidžu, slavu, anti slavu,  sauciet to kā vēlaties. Taču viņi neredz mums cauri, kāda ir konkrētā cilvēka būtība  - skelets. Tādēļ uztetovēju savu rokas rentgena attēlu, kas simbolizē to, kas slēpjas aiz manas ārienes.

Aiz tēla, kuru redz sabiedrība, ir kas vairāk. Patiesībā cilvēki redz tikai to, ko paši vēlas redzēt, nezinot to, ka arī es "rentgena attēlā" esmu savādāks, pavisam cits," galu galā tetovējuma ideju atklāj Toretto.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!