Foto: Privātais arhīvs
Latvijas iedvesmojošākā fitnesa trenere Karīna Smita, sporta pasaulē Akmens (attēlā), šobrīd ir bērniņa gaidībās. Perfekti trenētā skaistule gaidību laikā saskaras ar tām pašām problēmām, ar ko citas topošās māmiņas, bet sportiste zina, kas jādara, lai šis laiks būtu izdevies, un neliedz padomus arī citiem.

Paziņojusi par priecīgo notikumu, Karīna uzsvēra, ka viņa arī bērniņa gaidību laikā cītīgi informēs savus fanus par veselīgu dzīvesveidu, īpašu uzsvaru liekot tieši uz padomiem topošajām mammām.

Simpātiskā sieviete sociālajos tīklos neslēpj – drīz būs galā pirmais trimestris, un viņa varēšot atkal "justies kā cilvēks", liekot atbalstītājiem saprast, ka cieš no grūtnieču nelabuma. Fitnesa skaistule atklājusi: īpašas problēmas rada fakts, ka viņai sametas slikti no gaļas smakas.

Sievietei, kurai kā jau sportistei gaļa allaž bijusi svarīga ikdienas maltītes sastāvdaļa, tas ir īsts izaicinājums. "Cīnos ar olbaltumvielu patēriņu. Mēģinu atrast produktus, kas man palīdzēs uzņemt uzturvielas, bet neradīs šķērmu dūšu.

Ir grūti, jo gadiem ilgi gaļa ir bijis mans galvenais olbaltumvielu avots," faniem sūkstās iedvesmojošā sieviete, kura organismam nepieciešamās olbaltumvielas mēģina uzņemt ar olām un biezpienu.

Karīna atklājusi, ka gaidību laikā atteikusies no dažādiem sportistu iecienītiem uztura bagātinātājiem, taču lieto vitamīnus, tiesa, pat tie viņai raisot nelabumu. Pirmā trimestra izskaņā viņas svars nevis pieaugot, bet samazinoties.

Amerikā dzīvojošā latviešu sportiste atklājusi, ka maksātu lielu naudu, ja kāds viņu tagad palutinātu ar tradicionālās latviešu virtuves gardumiem.

Tiesa, pat nelabums Karīnai nav šķērslis uzturēt sevi formā. Sportiste turpina izskatīties izcili, un nezinātājam pat prātā neienāktu, ka viņa ir bērniņa gaidībās.

Karīna uzsvērusi, ka grūtajā pirmajā trimestrī viņai liels atbalsts ir mīļotais vīrs Zaks Smits, kurš par sieviņu īpaši rūpējas šajā ne tik patīkamajā laikā.

Sarunās ar faniem Karīna paudusi cerību, ka ilgāk par pirmo trimestri šķebīgā dūša viņu nevajās un viņa varēs turpināt iedvesmot fanus.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!