Foto: Privātais arhīvs
Dīdžejmeitene un "kurinātāja" Seksīgā Lee (attēlā), kura ilgus gadus uzturējusi mītu par savu vareno krūšu dabiskumu, beidzot metusi kautrību pie malas un atklājusi, ka titāniskas krūtis ir viņas fetišs un viņa tās noteikti vēl palielinās.

Kā žurnāla "Klubs" jūnija numuram atklājusi Lee, krūtis allaž bijis viņas fetišs un viņa noteikti gribētu tās padarīt vēl lielākas.

Ilgus gadus Lee spītīgi turējās pie stāsta par to, kādā ātrumā pupiņi sāk briest, ja tos no rītiem apšļaksta ar vēsu ūdeni, bet pagājušā gada rudenī viss sabiedrības krējums publiski saplēsās, diskutējot par Lee krūšu īstumu.

Pirms diviem gadiem Lee pēkšņi paziņoja, ka "beidzot" īstenojusi sapni par krūšu palielināšanu, bet tad meta ādu uz otru pusi, atklājot, ka tas bijis aprīļa joks un viņa turpina būt dabiska meitene. Intervijā žurnālam viņa beidzot atļāvusies runāt atklātāk un labprāt padalījusies pieredzē par gulšanos zem skalpeļa.

"Ja krūtis no A izmēra pēkšņi pārtop dubultajā D un kā tenisa bumbiņas lec laukā no topiņa, būtu pagrūti pierādīt to īstumu. Kur nu vēl noslēpt šīs skaistules ar platāka džempera palīdzību – neiespējamā misija.

Tāpat kā ar uzpumpētām lūpām. Var jau mēģināt iestāstīt ļaudīm, ka tev ir kāda alerģiska reakcija vai sakodušas bites. Manuprāt, tas ir muļķīgi," vairs nav liegusies Lee.

Vareno krūšu īpašniece pastāstījusi, ka estētisko ķirurģiju uzskata par īstu brīnumu, jo ar tās palīdzību ikviens neglītais pīlēns var kļūt par gulbi. Dzīvesgudrā sieviete gan atgādinājusi, ka mūsdienās ar skaistām, bet stulbām neviens vairs neprecoties, tajā pašā laikā neslēpjot, ka sava fetiša vārdā turpinās uzlabot jau tā titāniskos apaļumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!