Foto: Publicitātes foto

Februārī dīdžejmeitene Liene Ušakova jeb Seksīgā Lee (attēlā) kopā ar vēl 20 meitenēm uzsāka dalību Latvijas bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa un kluba City Fitness organizētajā projektā Miss Bikini Fitness IFBB Latvia 2014, taču tagad tapis zināms, ka daiļava no konkursa izstājusies.

Sākotnēji bija paredzēts, ka vairāku mēnešu garumā Liene kopā ar pārējām meitenēm četras reizes nedēļā apmeklēs treniņus sporta zālē, sekos līdzi savai ēdienkartei, piekops veselīgu dzīvesveidu un pilnveidos defilē un pozēšanas prasmes.

Konkursa fināls norisināsies 4. maijā klubā Studio 69, taču ne visām meitenēm pieticis spēka noturēties līdz pašām beigām. Tapis zināms, ka to daiļavu vidū, kas izstājušās no cīņas par pievilcīgākās pašmāju bikini modeles titulu, ir arī Seksīgā Lee.

Tiesa, lai gan Liene izstājusies no bikini modeļu projekta, viņa nav atmetusi sapni pludmales sezonā izskatīties savā vislabākajā formā, un, lai to panāktu, Lee turpina ievērot veselīgu dzīvesveidu un trenēties.

Kā liecina dīdžejmeites sociālajos tīklos publicētā informācija, viņas joprojām ir ļoti bieža viešņa sporta zālē, taču fitnesa modeles karjeras veidošanai viņa pagaidām nolēmusi atmest ar roku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!