Foto: Privātais arhīvs

Pērnā gada izskaņā Latvija beidzot tika pie savas selfiju karalienes – par to kļuva pievilcīgā Santa Čerņevska (attēlā), kura pēc īsās, bet spilgtās dalības šovā TV zvaigzne, šķiet, kļuvusi par populārāko šī televīzijas projekta "absolventi".

Pēc izbalsošanas no šova un neoficiālā titula "Latvijas selfiju karaliene" saņemšanas meitene gandrīz līdz pilnībai uzlabojusi savas pašiņu uzņemšanas prasmes un, protams, ar aizrautību savus sekotājus informē par visiem dzīves svarīgākajiem notikumiem.

Nesen viņa piedzīvojusi īpaši romantiskas brīvdienas - Santa devusies pie sava mīļotā uz Sanktpēterburgu, kur atpūtusies pēc pilnas programmas. Tur viņa apmeklējusi gan kultūrvēsturiskus pieminekļus, gan mielojusies smalkos restorānos, gan ballējusies, un, protams, centīgi uzņēmusi selfijus un citus foto, no kuriem labākos arī izlikusi publiskai apskatei.

To, kas ir viņas mīļotais, kas meiteni mēdz lutināt ar ceļojumiem un citām patīkamām dāvanām, daiļava vēl nav gatava atklāt plašākai sabiedrībai, bet viņa neslēpj - tas ir īpašs cilvēks viņas dzīvē, kurš spēj darīt mūsu selfiju karalieni ļoti laimīgu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!