Foto: Vida Press
Slaveno mūziķu Šēras un Sonija Bono meita Čestitija jau vairākus gadus ir visai omulīgs vīrietis vārdā Čezs Salvatore Bono. Laika gaitā viņa no sava izskata izdzēsusi visas sievišķīgās iezīmes, un jaunākās ziņas liecina, ka beidzot Čeza dzīvē uzradusies kāda īpaša dāma.

Ārvalstu mediji ziņo, ka Čezs aizvadītās nedēļas izskaņā filmas The Danish Girl pirmizrādi Losandželosā apmeklējis kopā ar kādu simpātisku blondīni. Kā vēlāk atklājies, Šēras meitas pavadone bijusi amerikāņu aktrise Sāra Šraibere (abi attēlā).

Kā liecina foto, pārītis nav vairījies no sev pievērstās uzmanības. Abi mīļi pozējuši uz sarkanā paklāja, un publiskajā telpā jau izskanējušas runas, ka starp Sāru un Čezu izveidojušās romantiskas attiecības.

Lai gan Čezs pagaidām nav sniedzis oficiālu paziņojumu, ka Šraibere būtu viņa mīļotā sieviete, abu aktivitātes sociālajos tīklos liecina, ka starp viņiem valda siltas un mīļas attiecības.

Kā vēsta mediji, pēc pasākuma ne tikai Šēras meita savos sociālo tīklu ierakstos pieminējusi Sāru, bet arī pati Šraibere publiski pateikusies Čezam par uzaicinājumu uz filmas pirmizrādi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!