Foto: Reuters/Scanpix

Ceturtdien, 17. aprīlī, 40 gadu jubileju atzīmē bijusī grupas Spice Girls dalībniece, futbolista Deivida Bekhema laulātā draudzene, dizainere un veiksmīga biznesa sieviete Viktorija Bekhema (attēlā).

Viktorija Kerolaina Adamsa pasaule nāca materiāli labi nodrošinātā frizieres un inženiera ģimenē, bet savu dzīvi saistīt ar žilbinošo šovbiznesa pasauli meitene nolēmusi sešu gadu vecumā, kad skatījusies muzikālo filmu Fame.

Vecāki meiteni sūtīja teātra skolā, viņa apguvusi arī dejošanu un modeles prasmes, bet 1994. gadā viņa pievienojās meiteņu grupai Spice Girls, ar kuru kopā tad arī iemantoja slavu visā pasaulē.

Kad spico meiteņu grupa izjuka, Viktorija mēģināja veidot solokarjeru, bet beigu beigās starptautisku atpazīstamību un panākumus viņa guva kā stila ikona un jau daudzus gadus tiek ierindota starp labāk ģērbtajām slavenībām, kura ar savu piemēru un pašas dizainētajiem tērpiem un aksesuāriem iedvesmo citus.

Lai gan neskaitāmas sievietes pasaulē apskauž Viktoriju gan par viņas figūru, gan veiksmīgo karjeru, četru brašo bērnu pulciņu un, protams, lielisko vīrieti blakus, pati Bekhema kundze vienmēr izskatās skumja.

Agrāk viņa, pozējot kamerām, ir smaidījusi un pat smējusies, bet pēdējo gadu laikā iegūt fotogrāfijas ar Bekhemas smaidu ārvalstu preses fotogrāfiem kļuvis par vienu no lielākajiem izaicinājumiem.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!