Foto: Instagram.com/uliaveronika/

Aizvadītās nedēļas nogalē savus mīlestības svētkus svinēja Krievijas estrādes zvaigzne Alla Pugačova un humorists Maksims Galkins – viņi savas attiecības nostiprināja Dieva priekšā.

Pugačova un Galkina daudz aprunātās attiecības aizsākās pirms aptuveni 16 gadiem, bet oficiāli pāris savu savienību noformēja 2011. gada decembrī.

Nedēļas izskaņā abi kādā pareizticīgo dievnamā salaulājās, un kopā ar slaveno Krievijas šovbiznesa pāri bija arī viņu dvīnīši Garijs un Ļiza.

Lai gan abi pasākuma galvenie varoņi lielo dienu nav rāvušies publiskot, ierasti nelielu ieskatu Pugačovas un Galkina laulību ceremonijā var gūt sociālajos tīklos, kur ar ceremonijas kadriem padalījies gan pats humorists, gan pāra draugi – komponists Igors Nikolajevs un viņa sieva dziedātāja Jūlija Proskurjakova.

Kāzu dekoratori atklājuši, ka dievnama rotāšana Pugačovas un Galkina kāzām ilgusi 12 stundas un šajā darbā bijuši iesaistīti seši floristi, bet līgavas pušķis bijis veidots no maijpuķītēm un narcisēm.

ВЕНЧАНИЕ! Великий светлый день у моих любимых Аллы и Максима! Первый раз в жизни по Промыслу Божьему оказался шафером и держал венец над головой жениха! Это так ответственно, так волнительно и так трогательно!❤️ Счастье поцеловать и подержать на ручках свою крёстную дочку Лизу, счастье видеть любимую семью гармоничной, сплочённой и солнечной! Поздравляем, целуем, Храни Вас Бог! #игорьниколаев @uliaveronika @alla_orfey @maxgalkinru #лизагалкина #гарригалкин #клаваземцова #аллапугачева #максимгалкин #юлияпроскурякова

A post shared by Игорь Николаев/Igor Nikolaev (@igor_nikolaev_music) on Nov 18, 2017 at 12:36am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!